Udfordring venter KIF i Skanderborg


Af Ole Maass

Efter fredagens sejr i premierekampen i HTH-ligaen over Lemvig-Thyborøn venter der KIF Koldings mandlige ligahold en ny udfordring af de større, når holdet tirsdag aften – klokken 20.30 – tager til Skanderborg for her at møde Skanderborg Aarhus Håndbold.

Kampen, som spilles i Fælledhallen i Skanderborg er første tællende kamp for den nye midtjyske håndboldfusion mellem Skanderborg og Aarhus, og kigger man på midtjydernes holdopstilling er fusionen i høj grad en videreførelse af Skanderborgs hidtidige ligatrup med profiler som målmand Kristoffer Laursen og spillere som Morten Balling, Mathias Bitsch. Lars Skaarup og Thomas Arnoldsen.

Væk er et par af de senere sæsoners profiler som Cornelius Kragh, Markus Mørk og Nicolai Nielsen, mens Skanderborg til gengæld har fået tilgang af sidste sæsons ligatopscorer, Morten Hempel Jensen samt stregspilleren Allan Toft Hansen. Ny på holdet er også højre back Jon Katballe med en fortid i Aarhus Håndbold.

KIF-træner Andreas Toudahl er meget bevidst om, at der venter hans mandskab en stor udfordring tirsdag aften.

-Skanderborg har et hold, som er præget af stor kontinuitet, og et hold, som i de senere år har været en fast bestanddel af slutspillet. Det er et hold med stor kvalitet og tro på egne evner, og skal vi have noget med hjem fra Skanderborg skal vi ramme et højt niveau i defensiven samtidig med, at der er nogle detaljer i spillet, hvor vi skal være endnu skarpere end vi var, da vi i fredags besejrede Lemvig-Thyborøn, siger Andreas Toudahl.

Han var langt hen ad vejen tilfreds med spillet og indsatsen i fredagens sejr.

-Vi laver mange gode ting i den kamp, men der er også elementer i spillet, hvor lige skal lægge nogle procenter til. Her vil vi blive udfordret endnu mere mod Skanderborg. Men vi viste også i sidste sæson, at vi levere en fin kamp på udebane i Skanderborg. Så vi tager da derop med troen på, at vi igen kan levere et godt resultat og vinde kampen, lyder det fra KIF-træneren.

Kampen mellem Skanderborg-Aarhus Håndbold og KIF Kolding fløjtes i gang klokken 20.30, og kommer man ikke selv til Skanderborg for at støtte KIF kan man se kampen live på TV2 Sport.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere