Partner

Bliv en del af KIF Koldings netværk

"Med ambitionen om at sætte Kolding og regionen på landkortet, skaber vi fantastiske håndboldoplevelser og fællesskaber gennem vores fælles historie og passion for håndbolden til gavn for byens udvikling og fællesskabsfølelse."

- Christian Hjermind

Eksponeringsmuligheder

Vi kan tilbyde unikke muligheder indenfor eksponering både lokalt og nationalt. Vi tilbyder eksponering på en lang række områder f.eks de traditionelle LCD-bander som tydeligt kan ses på TV.

Samtidig tilbyder vi også en lang række andre unikke eksponeringsmuligheder på alt fra tøj til digital eksponering.

Hospitality

Mulighederne er mange. Derfor handler det om, hvilken oplevelse I ønsker at give jeres kunder, når I skal pleje jeres relationer. Vi kan tilbyde jer VIP-arrangementer til alle vores hjemmekampe, hvor du kan invitere kunder eller pleje allerede eksisterende relationer.

Derudover tilbyder vi helt unikke skybokse med udsigt over Sydbank Arena, som kan bruges både til hjemmekampe eller til daglige møder.

Netværk

Vores Business & Sport netværk giver din virksomhed mulighed for skabe relationer på tværs af byen. Vi tilbyder månedlige netværksmøder samtidig med eksklusive padelturneringer, en aften på Comwell med spillerpræstationer og trøjelancering. Kom med på sponsorture til udekampe og flere andre eksklusive aftener i KIF regi.

Vi ser vores netværk som en helt central mulighed for vores partnere til at spille hinanden gode. Vi har skabt spillebanen og optimale rammer for netværk.

Vi tilbyder at mødes minimum 15 gange til Business & Sport arrangementer, dertil mødes vi til 15 hjemmekampe i Sydbank Arena, hvor din virksomhed kan blive parret med andre virksomheder i netværket.

0:00
0:00

Bliv partner

Bliv partner i Danmarks mest vindende håndboldklub. Et samarbejde med KIF Kolding giver dig og din virksomhed en eksklusiv og unik mulighed for at eksponere jeres brand og produkter – lokalt, regionalt og nationalt.

Som partner i KIF Kolding bliver du en del af et af Koldings største erhvervsnetværk, som er vores sponsorers "boldbane", hvor vi spiller hinanden gode og bliver rigere på oplevelser.

Ønsker du at blive en del af fællesskabet?

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere