bestil sæsonkort

Fra kr. 60,- om måneden

Sæsonkortplus

Køb et SæsonkortPLUS og betal automatisk månedsvis. Ingen bindingsperiode.

Du får fortrinsret til gode pladser og henter selv dine billetter op til hver kamp.

Betingelserne er udarbejdet pr. 25. maj 2022.

Betingelser for glemte kort

Betingelser for gemte kortoplysninger ved køb hos KIF Kolding / Abonnementsbetalinger

Ved abonnementsbetaling giver du samtidig tilladelse til, at vi gemmer dine kortoplysninger, og at betaling for senere måneder automatisk trækkes fra det betalingskort, som du har oplyst ved dit køb.

Du er ansvarlig for, at de oplyste kort­oplysninger er valide ved trækning af hver enkelt månedlige betaling. Såfremt de angivne oplysninger ikke er det – fx som følge af, at betalingskortet er udløbet eller spærret, vil du blive informeret om den manglende betaling. Du vil herefter kunne tilmelde dig betaling via et andet betalingskort. 

  • Ønsker du at skifte til et andet betalingskort, gøres dette let via billetten.dk - her skal du logge ind på din konto. Efterfølgende er der mulighed for under "Min Konto" at få adgang til "Skift betalingskort" funktionen. 

Ved køb af SæsonkortPLUS abonnement modtager man efterfølgende en kvitteringsmail, der indeholder oplysninger om, hvornår hver fremtidig betaling falder. Denne betaling vil altid ske automatisk, medmindre dit betalingskort udskiftes. I så fald skal du følge ovenstående guide for ændring af betalingskort.

Tilknyttet kreditkort

For at kunne benytte muligheden for betaling af et sæsonkort på abonnement hos KIF Kolding, er det en forudsætning, at du til din konto på billetten.dk, har tilknyttet et betalingskort, således der kan ske en automatisk betaling, når betalingsterminerne forfalder. Dit kort skal være godkendt til abonnementsbetaling af din bank. 

Betalingsmisligholdelse

Det er dit ansvar som kunde, at der er penge på din bankkonto, således den månedlige betaling kan gennemføres. 

Er der ikke midler på dit tilknyttede kort til betaling den pågældende måned, modtager du en mail til den e-mail adresse, der er tilknyttet din konto på billetten.dk, indeholdende et betalingspåkrav, hvorefter du har 14 dage til at betale den skyldige rate.

Har du ikke betalt den skyldige rate inden 14 dages udløb af fristen, betragtes dette som væsentlig misligholdelse, og aftalen vedrørende månedlig betaling af dit sæsonkort vil blive ophævet, og dit sæsonkort vil blive annulleret og erklæret ikke gyldigt. 

SæsonkortPLUS på abonnement

Med et SæsonkortPLUS abonnement får du adgang til kategoriPLUS pladser, de samme kampe og samme fordele som ved det ”traditionelle” sæsonkort – til gengæld får du her mulighed for at betale med en fast lav månedlig ydelse.

Priser pr. måned:

Kategori A kort: kr. 99,-

Kategori B kort: kr. 85,-

Unr. ståplads kort: kr. 69,-

Studerende: kr. 60,-

U/ 12 år: kr. 60,-

Væsentligste forskellige på et engangsbetalt sæsonkort og SæsonkortPLUS på abonnement: 

Ved et engangsbetalt sæsonkort betaler du det fulde beløb ved gentegningen/oprettelsen. Det engangsbetalte sæsonkort ophører samtidigt som den enkelte sæson, og det skal herefter gentegnes for den kommende sæson.

SæsonkortPLUS på abonnement løber på ubestemt tid frem til en evt. opsigelse, og du slipper dermed for at gentegne efter hver sæson. Læs mere om vilkårene under ”opsigelse og bindingsperiode”.

 

Dit abonnement gælder fra det øjeblik, du opretter det. Fra oprettelsesdagen har du derfor adgang til den næste KIF Kolding hjemmekamp – også hvis denne spilles samme dag som oprettelsen.

Betaling i alle årets måneder:

Med sæsonkort på abonnement betaler du samme ydelse i alle årets 12 måneder – også de måneder, hvor der ikke spilles kampe. Det skyldes, at den samlede pris er ligeligt fordelt ud på hele året. På samme måde betales der heller ikke ekstra i måneder, hvor der eksempelvis spilles fire hjemmekampe.

Hvornår skal der betales?

Første betaling sker samme dag, som du opretter dit SæsonkortPLUS abonnement. Tegner du eksempelvis SæsonkortPLUS på abonnement den 5. juli, vil du efterfølgende blive opkrævet din månedlige betaling den 5. i hver måned.

 

Opsigelse og bindingsperiode: 

Ved oprettelse af et sæsonkortPLUS på abonnement er der ikke en bindingsperiode. Abonnementet kan opsiges med et varsel på løbende måned + 1 måned. Opsigelse skal ske ved at rette henvendelse til KIF Kolding på mail: kif@kif.dk

  

Særlige vilkår ved SæsonkortPLUS på abonnement:

KIF Kolding forbeholder sig retten til ved sæsonkort på abonnement forholdsmæssigt at ændre disse afhængig af datoen for oprettelsen af abonnementet samt datoen for en evt. opsigelse.

 

SæsonkortPLUS på abonnement kan tegnes året rundt. KIF Kolding forbeholder sig dog retten til at suspendere for ny salg af SæsonkortPLUS på abonnement i udvalgte perioder.

 

Forbehold for prisændringer:

KIF Kolding forbeholder sig retten til at regulere prisen på SæsonkortPLUS på abonnement fra sæson til sæson. En evt. ændring i abonnementsprisen vil effektueres pr. 1. juli det pågældende år. I tilfælde af prisændringer vil alle med SæsonkortPLUS på abonnement blive varslet om dette, og man vil i dette tilfælde få mulighed for at opsige abonnementet uden for den ellers gældende opsigelse- og bindingsperiode. 

Væsentligste forskellige på et engangsbetalt sæsonkort og SæsonkortPLUS på abonnement:

Med et SæsonkortPLUS abonnement får du adgang til kategoriPLUS pladser, de samme kampe og samme fordele som ved det ”traditionelle” sæsonkort – til gengæld får du her mulighed for at betale med en fast lav månedlig ydelse.

Priser pr. måned:

Kategori A kort: kr. 99,-

Kategori B kort: kr. 85,-

Unr. ståplads kort: kr. 69,-

Studerende: kr. 60,-

U/ 12 år: kr. 60,-

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere