#VikæmperforKolding

VI HAR STORE AMBITIONER I KIF KOLDING

BÅDE SPORTSLIGT OG KOMMERCIELT.

Gennem troværdighed skal succesen skabes. Vi vil være et pejlemærke i dansk håndbold i vores ageren med de mennesker omkring os.

At sætte høje mål og ambitioner udspringer fra vores historie og flyder i vores blod. Og ikke mindst ambitioner vi ikke kun forventer af os selv, men som vi også ved, vores omgivelser forventer af os.

For at nå vores mål skal vi fighte, arbejde hårdt og koncentrere os hver eneste dag. Det gør vi med afsæt i en dybt forankret passion for at skabe succes, udvikle vores sport og bidrage positivt til det samfund, vi er en del af. Vi gør det med respekt og forståelse for vores omgivelsers motivation for at være end del af os.

At fighte, arbejde hårdt, udvise passion, respekt og forståelse skal gennemsyre vores hverdag. Vi skal gå til den i træningslokalerne, til kamp og i administrationen. Vi skal ansætte mennesker på og udenfor håndboldbanen, der har passionen i sig. Og som har forståelse for at vi både skal have plads til individuel frihed og fælles mål om at være blandt de bedste.

Mennesker, som tager ansvar og skaber begejstring og oplevelser for vores fans og samarbejdspartnere. Sammen med jer; partnere, fans, tilskuere og frivillige kommer vi i mål og når nye mål.

"Sammen kæmper vi for Kolding.”

SOCIALE MEDIER

Vi er til at finde på de diverse sociale medier, hvor vi dagligt ligger opslag op, deler vores hverdag og giver indsigt i alle de spændende ting, som sker ved KIF Kolding. De sociale medier gør det muligt for dig at følge med i hvad der sker her hos os, samtidig med at du holder dig opdateret på de seneste nyheder.

Har du lyst til at høre mere om KIF Kolding?

Hos os er det muligt at høre mere om KIF Kolding, da vi er den eneste håndboldklub, som har vores helt egen podcast “Skyboxen”. Podcasten giver dig mulighed for at høre om mere spændende indsigter viden, samt hyggelige samtaler med diverse personer. Så hop over på KIF podcast øverst i højre hjørne og lyt med i hvad der sker.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere