Trist nyt: Jonas Tidemand langtidsskadet


Af Morten Ravn

Jonas Tidemand kommer ikke i aktion for KIF Kolding det næste lange stykke tid

Stregspilleren, som var på vej tilbage efter en korsbåndsskade, udgik desværre fra torsdags træningen i sidste uge med et vrid i knæet, hvilket nu er blevet scannet. Det forreste korsbånd er desværre røget igen og Tidemand kommer dermed ikke i kamp i den kommende sæson.

”Jeg er chokeret og utrolig ked af, hvad der er sket. Jeg har arbejdet stenhårdt i 9 måneder og følte ikke der var lang vej før jeg kunne spille med drengene igen. Sådan skulle det desværre ikke være.

- Nu ser jeg frem mod en operation og endnu en lang omgang genoptræning før jeg kan trække i KIF-trøjen. Hvilket jeg ser utroligt meget frem til”, siger Jonas Tidemand.

Sportschef Lars Christiansen er naturligvis ked af det på Tidemands vegne.
”Det er rigtig ærgerligt og synd for Jonas, som har kæmpet hårdt for at komme tilbage efter en lang skade. Det er sportsligt et stort tilbageslag for os i KIF Kolding i kampen mod vores sportslige målsætning.

- Jonas var tiltænkt en stor rolle som spiller og leder, der kan tage ansvar - det skal nu fordeles ud på de andre spiller”, siger sportschef Lars Christiansen.

I løbet af de kommende uger skal Tidemand opereres, hvorefter der venter flere måneders genoptræning.

VI ønsker Jonas alt det bedste under genoptræningen og vi glæder os til at se ham tilbage på banen.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere