Stor udfordring i vente i Lemvig


Foto: Pebbes Billeder

Af Ole Maass

Det er et KIF-mandskab med en tro på egne evner, som onsdag drager til Lemvig for at spille den anden af fire kampe i kvalifikationsspillet til HTH-ligaen. Klokken 18.30 fløjtes kampen mellem Lemvig/Thyborøn og KIF Kolding i gang, og mens KIF'erne som bekendt lagde fra land med uafgjort 26-26 mod Nordsjælland Håndbold var Lemvig/Thyborøn oversidder i første spillerunde af kvalspillet.

Til gengæld har hjemmeholdet via sin niendeplads i grundspillet to point med over i kvalspillet, og KIF-træner Kristian Kristensen er da også klar over, at der venter hans mandskab en heftig udfordring i en formentlig ophedet kulisse. Lemvig/Thyborøn laver gratis adgang til kampen, og dermed er der grund til at forvente, at de to mandskaber skal spille i en fyldt Arena Vestjylland Forsikring, som er det ikke alt for mundrette navn på hallen i Lemvig.

For to måneder siden spillede de to hold samme sted uafgjort 26-26 efter en kamp, hvor KIF'erne langt hen ad vejen havde føringen, men til slut endte med at komme bagud og så havde både held og dygtighed til at hente det ene point med hjem.

Kristian Kristensen forventer en lige så tæt kamp onsdag aften, og han håber også, at hans spillere kan lægge et par procenter på rent spillemæssigt i forhold til den seneste kamp mod Nordsjælland.

-Vi skal være bedre i omstillingsspillet, og i det hele taget håber vi på, at kunne få lidt mere fart i spillet. Vores angrebsspil i lørdags var ikke optimalt. Her kan vi forhåbentlig få et bedre flow i spillet. Men vi ved også, at Lemvig har et stærkt hold med en dygtig bagkæde med spillere som Thomas Damgaard, Mads Thymann og Nicolaj Spanggaard. Og i det hele taget har de et bredere mandskab, som har gjort det godt. Men vi tror på mulighederne for at lave et godt resultat, lyder det fra KIF-træneren.

Og i betragtning af, at KIF'erne i de seneste seks kampe – inklusive en pokalkamp – har hentet fire sejre, én uafgjort og kun ét nederlag har KIF'erne også noget at have troen i.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere