Nyt drama i vente mellem KIF og TTH


Foto: BlumePress

Af Ole Maass

Det er kun godt syv måneder siden – den 9. april – at KIF Kolding og TTH Holstebro leverede ét af sidste sæsons allerstørste dramaer i HTH Håndboldligaen, da KIF'erne efter en sidste sekunds scoring af Peter Balling i Sydbank Arena besejrede vestjyderne med 29-28.

Dermed undgik begge klubber den direkte nedrykning fra ligaen og begge klubber klarede som bekendt skærene i det efterfølgende nedrykningsspil.

Nu syv måneder senere er vi et helt andet sted, og på både KIF's og TTH's holdkort figurerer der mange nye spillere, og efter de 12 første spillerunder i denne sæson ligner begge hold mandskaber, som med god grund kan gøre sig forhåbninger om at komme i slutspillet.

I sæsonens allerførste ligakamp vandt KIF'erne med 22-26 på udebane i Gråkjær Arena i Holstebro, men KIF-træner Kristian Kristensen slår fast, at både hans eget og TTH's hold er et helt andet sted end dengang i starten af september.

-Begge hold har flyttet sig meget siden den første kamp i denne sæson. Derfor forventer jeg da også en helt tæt kamp, når vi mødes igen onsdag aften i Sydbank Arena. TTH ser stærke ud. Senest vandt de en sikker sejr hjemme over Mors-Thy. Men vi har også en god tro på os selv, og det er der ikke ændret på, selvom vi i lørdags tabte i Fredericia, understreger Kristian Kristensen.

-I denne sæson har vi været gode på udebane, men det er klart at det giver os nogle ekstra procenter, når vi spiller hjemme i Sydbank Arena. I lørdags havde vi en helt fantastisk opbakning fra vore fans i Fredericia, og vi er ikke i tvivl om, at de onsdag aften lige giver den 10 procent ekstra, så vi for alvor mærker, at vi har en 8. mand til at bakke os op på hjemmebanen, lyder det fra KIF-træneren.

Hos gæsterne fra Holstebro har man lige nu én af sæsonens helt store profiler, Frederik Tilsted skadet, men til gengæld har TTH fået en anden profil, bagspilleren Johan Meklenborg tilbage på holdkortet. Og så viste den tidligere landsholdsspiller, Nikolaj Markussen, med ni mål og fire assists i søndags også, at han stadig er en klassespiller, som KIF-forsvaret onsdag aften, skal være ekstra opmærksom på.

-TTH har gode spillere på alle pladser. Også en spiller som den unge bagspiller Emil Jensen, som er en fodrap fintespiller, er en spiller, som kan gøre ondt på alle modstandere, siger Kristian Kristensen.

Kampen mellem KIF Kolding og TTH Holstebro fløjtes i gang onsdag klokken 19.00. Kom i god tid i hallen onsdag aften, hvor vi forventer mange tilskuere – og kom og giv den hele armen og bak KIF-drengene op i alle 60 minutter.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere