KIF pudser formen af mod Skive


Af Ole Maass

KIF Koldings mandlige håndboldligahold pudser lørdag eftermiddag ved en lukket træningskamp uden tilskuere formen af mod de nyoprykkede ligakolleger fra Skive fH.

Det er KIF'ernes sidste forberedelseskamp inden det torsdag i næste uge gør løs med den vigtige pokal ottendedelsfinale på udebane mod Fredericia.

KIF-træner Andreas Toudahl slår fast, at han og spillerne efter knap fire ugers forberedelser er nået et godt stykke vej med at få timingen, spilrytmen og løbebanerne på plads.

-Vi har lavet nogle fine resultater i træningskampene, men vigtigere er det er det, at vi har lavet fine præstationer og fået de nye spillere godt integreret. I træningskampene er der noget, der har virket og noget, som endnu ikke er på plads. Det er de ting man skal bruge træningskampe til at finde ud af. På torsdag i næste uge skal vi spille en kamp, hvor resultatet er det vigtigste, og det er de vi arbejder hen imod, konstaterer Toudahl om forberedelserne.

Han slår fast, at han og truppen samtidig arbejder mere langsigtet frem mod en lang ligasæson, og understreger derfor også, at det heller ikke vil være alle facetter i spillet, som sidder ”lige i skabet” fra sæsonens begyndelse. Dertil kommer, at KIFérne i forberedelsesfasen også har spillet stort set uden tre af holdets store profiler: Andreas Flodman, Chris Jørgensen og Peter Balling.

Forud for lørdagens træningskamp mod Skive fH må man givetvis betegne KIFérne som klare favoritter, men Andreas Toudahl understreger, at det bruger han ikke tid til at tænke på.

-På samme måde, som Skjern også var store favoritter mod os er vi vel også favoritter mod et nyoprykket ligahold. Men lige nu kan vi ikke bruge det til noget. For os handler det om at vi skal have fokus på at gøre vores bedste og bruge sådan en kamp til at pudse aftalerne af, og så øver vi os i at vinde. Det har vi gjort i vores første tre tætte træningskampe, og det vil vi gerne gøre igen lørdag eftermiddag, lyder det fra KIF-træneren.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udvikliet af Magio - web med mere