KIF Kolding præsenterer ny cheftræner


Pressemeddelelse KIF Håndbold Elite A/S

 

Kristian Kristensen bliver ny cheftræner for KIF Kolding

Fra 1. februar forstærker Kristian Kristensen vores sportslige set-up og tiltræder som cheftræner for resten af sæsonen 2021/22. Se vedhæftede billede.

 

Kristian er en rutineret herre med mere end 13 års erfaring fra ligaen og internationalt – både som cheftræner og assistent. Han kommer fra en cheftrænerstilling i Ribe-Esbjerg HH og er uddannet EHF Mastercoach. Han har samtidig en stor erfaring indenfor coaching og mentaltræning.

Kristian har også haft stor succes i Herning-Ikast med flotte internationale resultater.

 

Dermed fortsætter Torben Sørensen som assistenttræner. Der skal lyde en stor tak til Torben for at træde til som cheftræner i en kortere periode.

 

Kristian udtaler:

”Jeg glæder mig meget til samarbejdet med KIF hvis historie taler sit eget sprog. Torben og jeg vil nu sammen med spillerne få stabiliseret en base, som på den korte bane kan sikre klubbens retmæssige plads i ligaen og bringe Fremtidens KIF videre.”

 

KIF Kolding direktør Christian Hjermind udtaler:

”Jeg ser frem til samarbejdet med Kristian Kristensen. Kristian kender ligaen, holdene og spillerne, hvilket giver ham gode forudsætninger for at komme hurtigt i gang. Han har masser erfaring og er dygtig til mandskabsbehandling. Og så har han udvist enorm motivation og gejst til at gøre en forskel for Fremtidens KIF.”

 

Med venlig hilsen

KIF Kolding Elite A/S

 

#vikæmperforkolding

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere