KIF får massiv opbakning i Lemvig


Af Ole Maass

 

Flere end 100 KIF Kolding-fans vil fredag aften være på lægterne, når KIF's mandlige igahold spiller den svære udekamp i HTH-ligaen mod ligarivalerne fra Lemvig-Thyborøn Håndbold i hallen i Lemvig med navnet Arena Vestjylland Forsikring.

KIF Kolding-spillerne og trænerduoen Kristian Kristensen og Torben Sørensen er klar over, at der venter dem en særdeles svær opgave mod et hjemmehold, som i denne sæson har gjort det fremragende på eget halgulv, hvor Lemvig-Thyborøn har hentet 14 af de hidtidige 17 point.

-Vi skal op imod et stærkt hjemmehold og spille i en intim hal, hvor der bliver tryk på. Også derfor er vi glade for, at vi har så mange KIF-fans med til denne kamp. Det kan forhåbentlig være med til at give os et godt rygstød, siger KIF-træner Kristian Kristensen.

Det er dog på banen og ikke på tilskuerpladserne kampen skal afgøres, og i den sammenhæng håber Kristian Kristensen, at hans mandskab vil være i stand til at levere en bedre kamp sammenlignet med specielt anden halvleg i sidste uges hjemmekamp mod Skanderborg Aarhus.

-I den kamp stillede vi med en meget smal besætning, og det var hovedårsagen til, at vi gik ned i anden halvleg. Vi manglede kræfter og derfor taber vi stort. Indstillingen og udtrykket var i orden. Her er der ikke noget at bebrejde spillerne. Fredag aften i Lemvig har vi igen Daniel Guldsmed med på stregen, og en spiller som Peter Balling har også en opadgående formkurve. Så jeg forventer, at vi finder stridsøksen frem og spiller med alt, hvad vi har. Vi er underdogs i de fleste kampe i denne sæson. Men når vi er bedst har vi et højt topniveau, men til gengæld også et lavt bundniveau. Kan vi blive bedre til at håndtere den modgang, som er i de fleste kampe, har vi bestemt muligheder for at komme hjem med et godt resultat. Også fra Lemvig. Vi er fortrøstningsfulde, lyder det fra Kristian Kristensen.

KIF får som nævnt massiv opbakning fredag aften. KIF's fanklub Den Gyldne Hånd sender en dobbeltdækkerbus med 75 KIF-fans til Lemvig. Både medlemmer af fanklubben og unge spillere fra KIF's moderklub er med. Derudover vil yderligere 30-40 KIF-fans være tilstede i Lemvig.

-Det er det højeste antal fans vi har haft med til en udekamp i mange sæsoner. Faktisk også flere end de 65 vi havde med KIF's seneste DM-finale i 2015 i Brøndby, og også flere end de 57 vi havde med i bus til Tønder i 2019 til den anden nedrykningskamp, fortæller Steen Møller, formand for Den Gyldne Hånd.

Lad os håbe, at KIF-spillerne giver den fuld gas og leverer et godt resultat. Så bliver hjemturen fra det nordvestjyske sent fredag aften også noget sjovere.

Kampen mellem Lemvig-Thyborøn og KIF fløjtes i gang klokken 19.30, og er du ikke med i Lemvig kan du følge liveopdateringen på app'en og hjemmesiden www.tophaandbold.dk.

Foto: Pebbes billeder

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere