En hård nød at knække onsdag i Fredericia


Af Ole Maass

Det er top mod bund, når KIF Koldings ligahold onsdag aften skal til Fredericia for her at møde et for tiden stærkt spillende hjemmehold fra Fredericia HK. Desværre er det som bekendt lige nu KIF, som er bundhold i ligaen, mens Fredericia HK efter en imponerende sejr på 37-34 søndag aften over GOG er på ligaens andenplads.

Derfor er hjemmeholdet naturligvis klare favoritter, men det får nu ikke KIF-træner Kristian Kristensen til på forhånd at give op i forhold til at få et godt resultat med hjem fra Fredericia.

-Det bliver svært, men hvis vi kan minimere de tekniske fejl og samtidig udfordre det offensive forsvar, som Fredericia spiller med i perioder, tror vi da på mulighederne. Vi ved at vi kommer under tryk i en heftig kulisse, og vi skal spille op til vores bedste for at få noget med hjem fra Fredericia, konstaterer Kristian Kristensen.

Da KIF lørdag eftermiddag tabte hjemme til Skanderborg AGF var der for store udsving i præstationen. For mange brændte chancer, for mange tekniske fejl og for få målmandsredninger. Og opgaven i Fredericia bliver ikke nemmere end den var i lørdags.

-Nej, Fredericia har vist, at de spiller som et tophold. De har en fin struktur, og de kan skifte kæder og stadig holde niveauet. Spillere som Anders Kragh Martinussen, cubanske Taboada og Junior Scott præsterer, når de som regel er med i startsyveren. De har et stærkt forsvar, og på fløjene udnytter spillere som Kasper Young og Martin Bisgaard alle de fejl modstanderne laver. Så vi ved godt, hvad opgaven er, lyder det fra KIF-træneren.

Kampen mellem Fredericia HK og KIF Kolding vises onsdag aften, klokken 20.00 på TV2 Sport.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere