Dagens KIF-spiller: Emil Jessen


Af Ole Maass

Fakta: Emil Jessen, 21 år. Spillede ungdomshåndbold i Voel ved Silkeborg og kom efterrfølgende til BSV. Skiftede som U18-spiller til Aarhus Håndbold, hvor han som 19-årig debuterede i ligaen og spillede to sæsoner, indtil Aarhus tidligere i år lukkede ligaholdet og fusionerede med Skanderborg. Emil Jessen er single.

Hvordan vurderer du jeres muligheder som hold i den sæson, som nu er godt i gang?

-Jeg synes sådan set vi har gode muligheder, men her i starten af sæsonen har vi været temmelig svingende. I perioder har vi spillet godt, i andre perioder skidt. Vores potentiale er lidt uforløst, men jeg tager det egentlig roligt.

Og dine personlige mål. Hvad håber du selv at kunne bidrage med?

-Jeg skal bidrage med noget fart og med nogle forhåbentlig kvalificerede skud. Og så kan jeg også bidrage med noget i spillet mand mod mand. Jeg synes det går i den rigtige retning.

Nævn tre håndboldpersonligheder, som du har ladet dig inspirere af?

-Den tidligere franske landsholdsspiller Daniel Narcisse har jeg altid været vild med. Svenske Kim Andersson, som har spillet i KIF er også en spiller jeg altid har beundret, og så kommer man heller ikke uden om Mikkel Hansen, som også altid har haft høj klasse.

Den største håndbold-oplevelse eller den fedeste håndboldkamp du selv har været med i?

-Det var da jeg i min første sæson i Århus lavede ti mål i en ligakamp mod BSV, som jeg selv tidligere havde spillet for. Det var også en fed oplevelse, da jeg i min første slutrunde med U19-landsholdet var med til at vinde VM-bronze ved VM i Makedonien.

Og hvad render du og laver, når du ikke lige spiller håndbold?

-Håndbolden fylder jo meget, og den bruger jeg meget tid på, men ellers bruger jeg fritiden sammen med familie og venner.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere