Tæt kamp i vente mellem Ribe-Esbjerg og KIF


Foto: Photo-Andersen

Af Ole Maass

Det er to hold, som begge har ambitioner om en plads i DM-slutspillet, som mandag klokken 18.30 mødes i Blue Water Dokken i Esbjerg, når Ribe-Esbjerg HH tager imod KIF Kolding i HTH Ligaen.

KIF-træner Kristian Kristensen er ikke i tvivl om, at der venter hans mandskab en svær opgave mod et hold, som i denne sæson har været stærke på hjemmebane, hvor holdet har hentet 11 af de 14 point holdet har lige nu.

-Ribe-Esbjerg har præsteret rigtig godt, når man lige ser bort fra deres to seneste kampe mod Mors-Thy og TTH, som de har tabt klart. Men Ribe-Esbjerg har et stærkt mandskab med to dygtige spillere på alle pladser, og vi ved at vi skal spille meget disciplineret i angrebet, fordi Ribe-Esbjerg spiller hurtigt og laver mange mål i kontrafasen. Derfor skal vi afslutte koncentreret. Kommer vi først hjem og stå i 6-0 forsvaret er vi rimelig trygge ved, at vi nok skal klare udfordringerne, lyder det fra Kristian Kristensen.

Han kommer til Esbjerg i spidsen for et mandskab, som har en god portion selvtillid i ryggen efter, at KIF-drengene har vundet fire af de fem kampe holdet hidtil har spillet i november. Senest med en overbevisende indsats i 27-25 sejren over Aalborg Håndbold.

-Det ser godt ud for os, men vi er meget bevidste om, at vi skal holde fuld fokus på den næste opgave. Vi kan se frem til en tæt kamp mod Ribe-Esbjerg, men vi glæder os til kampen, konstaterer KIF-træneren.

Han og spillerne kan se frem til god opbakning fra både KIF's fanklub Den Gyldne Hånd og fra mange andre KIF-fans, som tager turen til Vestkystens hovedstad mandag aften. For de, der bliver hjemme er der i stedet mulighed for at se kampen live i tv, når TV2 Sport blænder op for kampen, som har kampstart klokken 18.30. TV2 Sport sender optakt til kampen fra klokken 18.00.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere