Drama til det sidste i Royal Stage Hillerød

I en tæt på fyldt Royal Stage var der torsdag aften lagt i kakkelovnen til et brag i den nedre del af Herreligaen. KIF Kolding rejste til Hillerød i jagten på de to point. En jagt som skulle vise sig at blive lige så svær som forventet. Både Nordsjælland Håndbold og KIF Kolding ville have de to point, som i sidste ende ville kunne vise sig af være livsvigtige.

Ingen af holdene formåede at spille modstanderen ud af banen, og det skulle vise sig at blive en tæt affære. Efter knap 10 minutter kom KIF Kolding foran med to, selvom føringen her godt kunne have været større. Dog startede Magnus Petersen godt ud i målet for hjemmeholdet og KIF skytterne skød for meget på de rød-hvidestænger, eller helt ved siden af dem.

De tekniske fejl blev en smule for mange, og hjemmeholdet kom foran med tre mål. En føring som kunne være svær mentalt at skulle komme efter, men KIF spillerne, særligt Anton Hellberg i målet, kæmpede videre og spillede sig frem til at være bagud med en enkelt til halvleg. 16-15

Anden halvleg skulle vise sig at blive en utrolig tæt affære. Holdene skiftede til at komme foran med én, og KIF mandskabet blev undervejs ramt af tre udvisninger, hvor hjemmeholdet gik ustraffet hen, hvilket gjorde kampen en anelse hårde for det i dag blå KIF hold.

Trods udvisninger og tabte bolde, havde KIF på mange måder overhånden i de døende minutter. 32-33 var stillingen med 30 sekunder tilbage af kampen, hvilket tvang NSH til at gå i 7 mod 6, hvilket gav Matias Campbell nok plads til at med 15 sekunder igen at kunne banke bolden i nettet på et stående skud. Cheftræner Kristian Kristensen løb herefter til den gønne-knap for at tage den sidste timeout og kunne sætte mandskabet op til de to-point.

Her gjorde han det klart at der ikke afsluttes før med 5 sekunder igen. Kampen blev startet op igen, og det skulle vise sig at Robert Timmermeister, som på daværende tidspunkt havde scoret 2 på 2 samt tilkæmpet sig et enkelt straffekast, skulle få den afgørende chance, på et gennembrud med de aftalte 5 sekunder igen, hvor han sende skuddet afsted – dog ville førnævnte NSH-keeperen det anderledes og nærmest sparker bolden ud bag baglinjen. 33-33 bliv stillingen og holdene måtte dele pointene efter en intens fight.