𝗢𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴𝘀-𝗸𝗮𝗺𝗽 𝗺𝗲𝗱 𝗺𝗲𝗴𝗲𝘁 𝗽å 𝘀𝗽𝗶𝗹


Det er en kamp, hvor der er rigtig meget på spil for begge mandskaber, når KIF Kolding onsdag aften tager imod TMS Ringsted med kampstart klokken 19.30 i Sydbank Arena.
 
Efter, at det i sidste uge blev afgjort, at Bjerringbro-Silkeborg blev taberdømt i tre kampe efter brug af en ulovlig spiller – og konsekvensen blev, at de tre klubber BSH havde mødt – TMS, TTH Holstebro og KIF Kolding – hver fik tildelt de to point, har det åbnet for en række nye perspektiver for ligaen. Blandt andet, at TMS fik en livline i bundstriden, ligesom det også klart forbedrer KIF’s slutspilschancer, som afhængig af resultatet af tirsdagens kamp mellem Skanderborg og Fredericia, kan udmønte sig i, at KIF med en sejr onsdag aften over TMS allerede kan være klar til slutspillet onsdag aften efter TMS-kampen.
 
KIF-træner Andreas Toudahl slår dog fast, at alle de spekulationer ikke ændrer noget i forhold til hans og spillernes tilgang til TMS-kampen.
 
-For TMS betyder det selvfølgelig meget, at de nu har en reel chance for overlevelse i ligaen. Men TMS er et hold, som altid giver sig 100 procent. Det er et hold, der fighter for sagen i alle 60 minutter. Det er et hold med energi og gejst, og det så vi allerede i vores første kamp mod dem, hvor vi måtte fighte til sidste sekund for at hive en to måls sejr i hus, lyder det fra Andreas Toudahl.
 
Han slår også fast, at hans spillere skal være meget omstillingsparate onsdag aften, når kampen mod TMS fløjtes i gang.
 
-TMS spiller med skiftende forsvarsformationer og med mange forskellige taktiske varianter. Derfor skal vi lynhurtigt i løbet af kampen være klar til at omstille os, siger Andreas Toudahl.
 
Sjællænderne har også en række profiler, som KIF kommer til at ofre ekstra opmærksomhed. Det gælder naturligvis ikke mindst bagspilleren Morten Jensen, som med syv mål i gennemsnit – og en måltotal på 161 er nummer to på ligaens topscorerliste. Og TMS’ helt store profil. Andre store profiler er playmaker Lauritz Legér, højre fløj Oskar Vind Rasmussen og venstre fløj Mads Dudek.
KIF-spillerne har siden tre måls nederlaget i Skjern trænet godt og fokuseret. To spillere, Nicolaj Jørgensen og Phillip Lyngby Pedersen, har været med U-landsholdet til træningssamling, og her blev KIF’s nye unge stregspiller desværre skadet, så onsdag aften er Phillip Lyngby Pedersen ikke til disposition på et KIF-hold, som har rigtig meget på spil i en vigtig kamp. En kamp, hvor der desværre endnu ikke engang kan være en fyldt Sydbank Arena til at bakke KIF-drengene op.
 
Så er det til gengæld godt, at KIF Kolding i samarbejde med Accu-Dan A/S livestreamer kampen på KIF’s facebookside. Kig med med optakt fra klokken 19.00.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere