Ungt Kolding talent forlænger med KIF Kolding


Af Morten Ravn

19-årige Markus Bugge har forlænget sin kontrakt med tre sæsoner, så den unge Kolding-back nu har en aftale med KIF Kolding frem til sommeren 2027.

Markus Bugge fik sin håndboldopdragelse i KIF Håndbold og har sidenhen været en del af KIF Håndbold Akademi, inden han i sommers skrev sin første kontrakt med KIF Kolding. Kontrakten er nu blevet vekslet til en ny 3-årig kontrakt, så Bugge også fremadrettet vil være at finde i KIF Kolding trøjen.

Sportschef Lars Christiansen glæder sig over kontrakten med den lokale Kolding-knægt.
-Vi i KIF Kolding er stolte over at vores egen Markus Bugge, der kommer direkte fra vores akademi nu, har lavet en 3-årig aftale.

-Vi ser i Markus en “usleben diamant” der har store kompetencer i forsvaret kva sin størrelse og fysik - samtidigt har han et stort potentiale og udviklingsområde på højre back i angrebet. Vi er stolte, når det lykkes at implementere én fra vores moderklub til ligaholdet.

Markus Bugge glæder sig naturligvis over at have underskrevet en ny 3-årig aftale.
-Jeg har valgt at forlænge med Kolding, fordi der ikke er nogen tvivl om, at det er den bedste klub for mig. Jeg har været her hele mit håndboldliv og er sikker på, at det er her, jeg vil kunne fortsætte min udvikling bedst muligt. Mit første år omkring ligaholdet har været helt vildt inspirerende, og jeg glæder mig rigtig meget til at skulle fortsætte her i 3 år mere.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere