Toudahl: Vi vil spille vores chance


Af Ole Maass
 
Skal man tro forudsigelserne fra diverse eksperter og kigger man samtidig på sæsonens tre tidligere kampe mellem KIF og GOG – ja, så levnes KIF’erne ikke mange chancer, når DM-slutspillet går i gang i pulje 1 mellem KIF og GOG lørdag klokken 18.00 i Sydbank Arena.
 
Men KIF-træner Andreas Toudahl efterlader ingen tvivl om, at hans mandskab er klar til at spille sin chance mod de fynske storfavoritter, der som bekendt sluttede på førstepladsen i grundspillet.
-Det er jo det her vi har drømt om og arbejdet hårdt for. Alle de sure timer vi har knoklet i træningslokalet – ja, det får vi belønningen for med vores deltagelse i slutspillet. Vi er da ikke i tvivl om, at vi kommer ind som underdog, og lørdag aften skal vi møde et fynsk klassemandskab. Men vi tror på, at vi kan give dem modstand. Vi ved godt, at der er mange ting, som skal gå vores vej. I forhold til de tidligere kampe mod GOG i denne sæson skal vi forlænge de gode perioder vi havde i de kampe. Og tilsvarende skal de dårlige perioder være kortere. Her skal vi være i stand til at sætte en prop i. Det kræver, at vi skal være smartere og spille med cleverness. Blandt flere andre ting skal vi også gerne vinde målmandsduellen, lyder det fra Andreas Toudahl.
 
I forhold til holdets seneste kamp mod Lemvig håber Andreas Toudahl at have yderligere en spiller til rådighed på holdkortet, men det vi stadig være et smalt besat KIF-mandskab, som stiller op.
 
Andreas Toudahl ærgrer sig rigtig meget over, at der ikke kommer 4000 mennesker på lægterne, som der efter al sandsynlighed havde været, hvis det ikke havde været for corona-restriktionerne.
-Både af hensyn til blandt andet vore unge spillere, som ikke før har spillet slutspilskampe for fulde huse. Men også af hensyn til vore fans og alle de folk i klubben, som i denne sæson har knoklet for, at vi er nået hertil, hvor vi er. Det er rigtig ærgerligt, men det er vilkårene lige nu. Og så vælger vi at koncentrere os om det vi kan påvirke. Det foregår på banen, og vi stiller da op med en klippefast tro på, at vi kan lave et rigtig godt resultat lørdag aften mod GOG, lyder det fra en fortrøstningsfuld KIF-træner.
 
Kampen kan følges på TV2SPORT

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere