Toft og Øverjordet på vej i VM-kvartfinalen


Foto: Photo-Andersen

Af Ole Maass

KIF Koldings to norske landsholdsspillere Erik Toft og Sander Øverjordet er sammen med deres norske landsholdskammerater godt på vej mod kvartfinalen ved det igangværende VM, hvor det norske landshold spiller deres kampe i Polen.

De to KIF-spillere bliver dog ikke ligefrem overbelastet, da de hidtil har fået begrænset spilletid i det norske landsholds tre puljekampe og den første mellemrundekamp mod Serbien torsdag aften.

Mens Toft og Øverjordet fik meget spilletid og spillede en stor rolle på det norske landshold ved EM for et år siden er det i år i de første fire kampe kun blevet til godt fem minutters spilletid til Erik Toft og knap syv minutters spilletid til Sander Øverjordet ved VM. Toft står noteret for nul mål på en enkelt afslutning, mens Øverjordet har scoret en enkelt gang på to afslutninger.

Norge vandt torsdag aften en hårdt tilkæmpet sejr på 31-28 over Serbien og lørdag klokken 18.00 venter nordmændenes næste kamp mod Qatar, mens Norge så slutter med det, der formentlig bliver en gruppefinale mandag klokken 20.30 mod Tyskland. Vinder Norge over Qatar kan de formentlig tåle at tabe til Tyskland og alligevel booke en plads i VM-kvartfinalen.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udvikliet af Magio - web med mere