Thomas Boilesen stopper i KIF Kolding


Af Morten Ravn - Foto: BlumePress

Efter gensidig aftale stopper vores samarbejde med Thomas Boilesen pr. 30.06.2023. Han har spillet 3 sæsoner i klubben.

Thomas har ydet en fantastisk indsats for klubben og har udviklet sig til at være en populær spiller blandt publikum i Sydbank Arena.

”En dedikeret og ambitiøs håndboldspiller”
Vi har oplevet en meget dedikeret og ambitiøs håndboldspiller og en fantastisk støttende og positiv holdkammerat. Vi har oplevet en spiller, der har gjort en forskel for klubben i en meget svær tid,” udtaler Direktør Christian Hjermind.

”Tak for opbakningen i både medgang og modgang”
Jeg vil gerne takke alle KIF-fans for den opbakning, jeg har fået her i alle mine tre år. Fansene har virkelig stået der i både medgang og modgang. Jeg vil også gerne takke både nuværende og tidligere holdkammerater for mange fede oplevelser på banen. Jeg har fået mange erfaringer som vil præge min videre udvikling og etableret mange gode relationer, som vil være vigtig for mig i lang tid fremover”, udtaler Thomas Boilesen.

Siden Thomas Boilesen kom til KIF Kolding i sommeren 2020, har han spillet 88 kampe og scoret 287 mål for klubben.

Vi ønsker Thomas alt muligt held og lykke fremover.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere