Svedig aften med KIF Kolding i Kolding Storcenter


 

Fredag den 29. april udfordrer Kolding Storcenter og KIF Kolding alle til en svedig aften, hvor man får en unik mulighed for at dyste i seks forskellige discipliner om spændende præmier. Hele ligatruppen stiller op til den unikke kamp på Store Torv i centeret, hvor de instruerer deltagerne i disciplinerne.

 

Hele hallen kogte, og glæden ville næsten ingen ende tage, da Danmarks mest vindende håndboldhold KIF Kolding i Sydbank Arena vandt over TTH Holstebro med et mål sendt ind af aftenens helt Peter Balling få sekunder før tid.

 

“Kampen var en ren gyser, men vi hepper på byens hold, som heldigvis vandt. De gør os stolte, og jeg er meget stolt af, at vi kan præsentere hele holdet for vores gæster til Late Night den 29. april,” siger Gitte Lindbo, center marketing manager i Kolding Storcenter.

 

Dyst om svedige præmier

Uanset om man er håndboldspiller eller ej, kan man dyste i de seks forskellige discipliner fra klokken 17.00, hvor håndboldhelte som Peter Balling, Chris Jørgensen og Jens Svane indtager Store Torv. Her instruerer spillerne deltagerne i de forskellige discipliner som handler om teknik, præcision, styrke og hurtighed.

 

Ingen kampe uden præmier, og det er der selvfølgelig også til Late Night. Hvis man gennemfører de seks discipliner, får man et diplom, man kan få autografer, og sidst men ikke mindst kan man deltage i lodtrækning om spillernes håndboldtrøjer.

 

Gå på opdagelse i holdets historie og pokaler

Udover muligheden for at komme tæt på spillerne, omfatter eventen også en særlig udstilling med en rejse gennem klubbens historie og bedrifter. Som en del af udstillingen indgår også en række af klubbens mange pokaler. Udstillingen kan ses på Store Torv fra torsdag den 28. april helt frem til den 19. maj.

 

”Også til denne Late Night vil butikkerne bugne af gode, svedige tilbud fra klokken 10 til klokken 22. Med Kolding Storcenter app PLUS+ kan man samtidig vinde fribilletter til alle håndboldkampe i den kommende sæson, håndbolde og meget mere. Vi glæder os til en aften, hvor byen kan komme helt tæt på spillerne og dyste med byens favorithold,” slutter Gitte Lindbo.

 

De 6 discipliner:

  1. Fartmåler – Kan du skyde lige så hårdt som ligaspillerne fra KIF Kolding?
  2. Skuddug – Hvor mange mål kan du score på 30 sekunder?
  3. Trampolinbold – Hvor præcis er du i dine skud?
  4. Teknikøvelser – Kan du lave lige så fede tricks som de tekniske fløjspillere?
  5. Spring måling – Har du samme springkræft som de høje bagspillere?
  6. Reaktionsøvelser – Er du lige så hurtig/eksplosiv som målmændene?


Yderligere oplysninger:

Gitte Lindbo, center marketing manager, Kolding Storcenter, tlf.nr.: 21 71 59 15.

 

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere