Stor udfordring venter KIF Kolding lørdag eftermiddag


Af Ole Maass

Det er en udfordring af de større, der lørdag eftermiddag – klokken 16.00 i Sydbank Arena – venter for KIF Kolding, når gæsterne fra Bjerringbro-Silkeborg kommer på besøg.

KIF-træner Kristian Kristensen har naturligt nok stor respekt for BSH, som han betegner som et potentielt medaljehold og som et hold med europæisk klasse.

-Jeg lægger ikke noget i, at BSH tirsdag aften tabte med 19 mål mod Flensborg. De sparede spillere i den kamp, og de var allerede sikre på en plads i 1/8-finalen i European League. Så det resultat kan man ikke tolke noget ud fra. I sidste weekend slog de GOG og viste her stor klasse, konstaterer Kristian Kristensen.

-BSH har et bundsolidt hold, og de er lige steget en cru i kvalitet efter, at de har fået Morten Olsen med på holdet. Men også en spiller som svenske Ludvig Hallbäck har i de senere kampe vist storspil, og så har de jo generelt et hold med høj kvalitet på alle positioner, konstaterer Kristian Kristensen.

Vi skal dog kun tilbage til slutningen af oktober sidste år, hvor KIF var særdeles tæt på at hente point på BSH's hjemmebane i Silkeborg efter en uhyre tæt kamp, som endte 29-28 til hjemmeholdet.

-Vi spillede dengang en meget disciplineret kamp med få tekniske fejl, og det samme skal vi gøre lørdag eftermiddag. Så er det langt fra umuligt, at vi kan hente point mod BSH. Og kan vi samtidig få vort hjemmepublikum op i højeste gear i alle 60 minutter tror vi da på, muligheden for et godt resultat, siger Kristian Kristensen.

Han var langt hen ad vejen godt tilfreds med holdets seneste kamp, der som bekendt sluttede 33-33 imod Nordsjælland.

-Vi leverede en fin præstation på en svær udebane, og nu glæder vi os til at spille hjemme foran vort eget publikum. Kan vi få vort forsvarsspil op i højeste niveau, og kan vi få gang i hallen tror vi bestemt på mulighederne, lyder slutreplikken fra Kristian Kristensen.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udvikliet af Magio - web med mere