Stor udfordring i vente for KIF mod GOG


Af Ole Maass

Det kan godt være, at de danske mestre GOG har haft visse udfordringer i sæsonens første fire ligakampe, men i Champions League har fynboerne i sæsonens første to kampe gjort rent bord. Og ikke mindst sejren onsdag aften i Plock i Polen imponerede KIF-træner Kristian Kristensen rigtig meget.

-Det var et GOG-hold på et meget højt niveau, som vandt den kamp. Med Morten Olsen som spilstyrer, som var helt outstanding. Men også med stærke præstationer af Aron Mensing, Emil Madsen og Tobias Thulin. Så der venter os en særdeles hård opgave, konstaterer Kristian Kristensen om kampen, som spilles lørdag klokken 16.10 i Sydbank Arena Kolding.

De to klubber har i årenes løb spillet adskillige store og afgørende kampe mod hinanden, og kampe mellem KIF og GOG er givetvis den største klassiker historisk set i dansk klubhåndbold. I de senere år har GOG som bekendt været adskillige skridt foran KIF Kolding rent sportsligt, men Kristian Kristensen slår fast, at selvom hans mandskab klart er undertippet forud for lørdagens kamp stiller KIF'erne op med en tro på, at det er muligt at vinde kampen.

-Det kan godt være, at vores chancer er mikroskopiske, men vi stiller alligevel op med fokus på os selv og med troen på, at det kan lade sig gøre at vinde. Vi er ramt af mange skader, men det har vi ikke fokus på. Vi har fået tilført to gode spillere i form af bagspiller Jonas Fuglsbjerg og stregspiller Mathias Hedegaard, som begge får debut mod GOG. Det styrker os i bredden, og det er vigtigt i betragtning af vores skader lige nu, siger Kristian Kristensen.

Han håber at hans mandskab lørdag eftermiddag får maksimal opbakning, og at KIF's fans giver den gas i alle 60 minutter.

-Vi har i den grad brug for vores tilskuere. Vi på og omkring holdet tror på mulighederne, men med tilskuerne som ottende mand til at bakke os op bliver betingelserne bedre. Så kom i hallen og giv den hele armen, lyder opfordringen fra Kristian Kristensen.

Den opfordring kan vi kun tage til os og bringe videre. Kom så KIF-fans – vi har brug for jer lørdag eftermiddag!

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udvikliet af Magio - web med mere