Sønderjysk Forsikring bliver ny hovedsponsor for KIF Kolding


Pressemeddelelse KIF Håndbold Elite A/S

KIF Kolding får ny hovedsponsor for de kommende 2 sæsoner

Sønderjysk Forsikring bliver ny hovedsponsor for KIF Kolding

Direktør i KIF Kolding, Christian Hjermind, udtaler:

”Det er en stor dag for hele klubben og vi glæder os til samarbejdet. Dialogen med Sønderjysk Forsikring har fra start af været positiv og konstruktiv, så jeg er sikker på, at vi kommer til at spille hinanden gode. Vi deler en række grundlæggende værdier med Sønderjysk Forsikring, som betyder meget for begge parter. Vi ønsker begge at være noget for byen igennem gode oplevelser og fællesskaber, både på elite- og breddeniveau.

Sønderjysk Forsikring er yderligere kommet med en række spændende initiativer, der vil styrke klubben og gøre håndboldoplevelsen i Sydbank Arena endnu bedre for alle i byen. Det er lige den måde, vi ønsker at samarbejde på, så det hilser vi meget velkommen.

Samarbejdet betyder også, at vi får en stærk medspiller til at aktivere vores netværk og samspil med fans, sponsorer og ungdomshold i moderklubben. Et samarbejde, der både skal komme KIF Kolding og Sønderjysk Forsikring til gode.

Vi ser frem til at kæmpe for Kolding sammen med Sønderjysk Forsikring.

Salgsdirektør i Sønderjysk Forsikring, Claus Dam, fortæller:

”Vi har valgt at blive hovedsponsor for KIF Kolding, fordi vi oplever, at vi har mange fælles værdier, og dermed kan samarbejdet blive en styrke for begge partner. KIF Kolding er et fællesskab, hvor sammenhold og gejst har stor betydning, hvor ambitionerne er store, og fokus ligger i at udvikle sig og blive bedre - ligesom det er hos Sønderjysk Forsikring.

Som et kundeejet forsikringsselskab har vi også et stort fokus på fællesskabet og derigennem skabe tryghed ved, at vi finder løsninger sammen og hjælper hinanden. Sønderjysk Forsikring tilbyder forsikringer til hele landet, med Syddanmark som kerneområde, hvorfor vi også gerne kæmper for Kolding og det sammenhold, vi oplever her.

Endelig tror vi på, at sponsoratet kan være med til at øge kendskabet til Sønderjysk Forsikring, og dermed åbne op for nye kunder og samarbejdspartnere. Vi glæder os til at dele oplevelser bygget op af den gode stemning i hallen med kunder- og samarbejdspartnere.”

Med venlig hilsen

KIF Håndbold Elite A/S

,#vikæmperforkolding

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere