SELECT bliver ny tøjpartner i KIF Kolding


Af Morten Ravn

KIF Kolding har indgået en 4-årig aftale med det anerkendte sportsmærke SELECT Sport. Aftalen sker i samarbejde med iKON Klub & Erhverv, som blandt andet skal være med til at optimere online løsninger omkring merchandise.

Når KIF Kolding spillerne starter op på den kommende sæson, bliver det med SELECT-logoet på spilletøjet. Klubben starter pr. 1 juli et fireårigt partnerskab med sportsbrandet.

”Mange positive dialoger og en fælles passion for sport”
”Vi glæder os meget til vores nye samarbejde med SELECT. Vi har haft mange positive dialoger, og vi oplever en fælles passion for sport, som har været inspirerende. Denne samarbejdsaftale inkluderer også vores moderklub, der har været med omkring de positive dialoger og dermed også er ”committet” på aftalen. Det har betydet meget. Aftalen indeholder også en række tiltag, som vil styrke vores aktiviteter omkring merchandise til vores medlemmer, partnere og fans. Det vil helt sikkert styrke vores samlet udtryk og fællesskabsfølelse,
udtaler direktør i KIF Kolding, Christian Hjermind.

”En af de største klubber i dansk håndbolds historie”
”Vi er hos SELECT stolte af det nye partnerskab med KIF Kolding, og at vi nu kan kalde os totalleverandør til alle klubbens håndboldhold. Vi glæder os til at levere kvalitetsprodukter til både eliten og bredden i den traditionsrige klub. Med 14 danske mesterskaber og 8 pokaltitler må klubben siges, at være én af de største klubber i dansk håndbolds historie. Vi glæder os til, at vi nu skal være med på rejsen, og til at se hvad fremtiden bringer, udtaler Ove Sass fra SELECT Sport.

SELECT har i en årrække haft et tæt samarbejde med iKON Klub & Erhverv, derfor ser begge parter frem til at kunne udvide samarbejdet yderligere, med en tredje part i form af en traditionsklub i dansk Håndbold, som KIF Kolding.

Udover samarbejdet med KIF Kolding har SELECT lavet en aftale med moderklubben KIF Håndbold, så der skabes en synergieffekt i SELECT/KIF-Samarbejdet.

Fra KIF Koldings side skal der lyde et stort velkommen til SELECT. Vi glæder os til at kunne lancere den nye KIF Kolding spillertrøje på den anden side af sommerferien.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere