Sæsonens sidste KIF-kamp – og farvel til seks spillere


Af Ole Maass

KIF Koldings mandlige ligahold er indstillet på at slutte en rigtig god sæson med manér, når holdet søndag klokken 18.00 i Sydbank Arena slutter DM-slutspillet med hjemmekampen mod Ribe-Esbjerg.

Kampen bliver samtidig sidste lejlighed til at se seks spillere optræde i KIF-trøjen. Seks spillere, som har fortjent et ordentligt farvel efter en helhjertet indsats i KIF-trøjen. De seks er målmand Tim Winkler, som har været en stærk sidste skanse i tre sæsoner, Jesper Meinby Pedersen, som har været en stærk allround-spiller og højre back de seneste to sæsoner, Mads-Peter Lønborg, som ligeledes har været højre back og også leveret en solid indsats i denne sæson. Steven Plucnar Jacobsen har været en markant profil i forsvaret og på stregen, og det har gjort det muligt for ham at komme til storklubben Rhein Neckar Löwen i den tyske Bundesliga. Endelig siger vi farvel til unge Nicolai Snogdal, som på venstre fløj har haft en fortrinlig læremester i Bjarke Christensen, og så siger vi også farvel til stregspiller Anders Beuschau, som ikke har haft en let sæson i KIF, som følge af skader samtidig med, at han skulle kæmpe med de to stærkt spillende stregspillere Steven Plucnar og Benjamin Pedersen.

-Vi vil gerne slutte sæsonen med en sejr – også selvom resultatet ikke har nogen betydning i forhold til placeringerne. Selvom vi ikke er tilfredse med udbyttet af vore kampe i slutspillet er vi indstillet på at slutte sæsonen ordentligt af. Det skylder vi vort hjemmepublikum, som har bakket os op i denne og de foregående sæsoner. Vi vil gerne lave en fest ud af sæsonens sidste hjemmekamp, siger KIF-træner Kristian Kristensen.

Betingelserne for et godt resultat er dog på forhånd ikke helt optimale. Der er således tvivl om, hvorvidt to af KIF's store profiler, topscorer Bjarke Christensen og KIF's norske landsholdsspiller, Erik Toft, kan stille op til søndagens kamp. Bjarke Christensen kom til skade i onsdagens ligakamp mod 1. divisionsholdet TM Tønder, mens Erik Toft døjer med et springerknæ, som gør ham tvivlsom.

Til gengæld er Thomas Boilesen, som var ude af truppen i onsdagens pokalkamp med igen, og så har Kristian Kristensen også udtaget 18-årige Pelle Boesen, som er søn af de to KIF-koryfæer, Lasse Boesen og Lene Motzkus.

Pelle Boesen er et stort talent, som både kan spille playmaker og venstre fløj, og han er et af de fire unge KIF-talenter, som i næste sæson bliver fast tilknyttet KIF Koldings ligatrup. De tre øvrige er bagspilleren Markus Bugge, stregspiller Victor Aunsbjerg Lyngsø samt målmand Rasmus Juhl Thomsen.

Når KIF-spillerne søndag aften har spillet sæsonens sidste kamp holder de lige en uges pause, men går herefter så småt i gang med forberedelserne til næste sæson.

Men KIF-spillerne har inden da fortjent solid opbakning til søndagens kamp. Kom og bak KIF-drengene op til denne kamp, hvor billetpriserne oveni købet er særdeles favorable.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere