Pokalmester skifter til KIF Kolding


Pressemeddelelse KIF Håndbold Elite A/S

KIF Kolding skriver kontrakt med nykåret pokalmester

KIF Kolding har fra sommeren 2022 skrevet en 3-årig kontrakt med Bjarke Christensen som i denne sæson spiller i Mors-Thy Håndbold.

Cheftræner Andreas Toudahl udtaler om KIF Koldings kommende venstre fløj:

“Bjarke er en kvalitetsspiller, der over de seneste mange sæsoner har vist højt niveau. Han er en rigtig målscorer der har udviklet en sjælden alsidighed. God afslutter fra fløjen, sikker straffeskytte, hurtig i kontraspillet, god i spillet “ind i banen” og samtidig en stærk forsvarsspiller, der kan dække flere positioner med stor kvalitet.

Bjarke har vist stor interesse i visionerne og ambitionerne i fremtidens KIF Kolding og jeg ser meget frem til et frugtbart samarbejde.”

Bjarke selv ser frem til at trække KIF Kolding trøjen over hovedet:

”Jeg skifter til KIF Kolding for projektet omkring Kolding er rigtig attraktivt. Jeg har haft en del samtaler med Andreas Toudahl og Christian Hjermind, hvor de har bekræftet mig i, at skiftet til KIF Kolding er det rette for min karriere.

Jeg har vist, at jeg trives med at have en stor rolle, være afgørende og tage ansvar. Jeg kommer til at bidrage med rutine, vildskab og forhåbentlig en masse mål.

KIF Kolding for mig, er en institution i dansk håndbold med stolte traditioner og en rigtig håndbold by med en stor opbakning. Jeg synes klubben hører til i toppen af dansk håndbold og den udfordring glæder jeg mig til.”

Med venlig hilsen

KIF Kolding Elite A/S

,#vikæmperforkolding

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere