Nøglekamp venter i det vestjyske


Af Morten Ravn

Onsdag aften klokken 18:30 går det løs når KIF Kolding gæster Ribe-Esbjerg HH i Blue Water Dokken i Esbjerg.

Efter et flot comeback senest mod Mors-Thy Håndbold, ser truppen frem til en ny hård opgave i form af Ribe-Esbjerg HH, som i første runde imponerede ved at slå de forsvarende danmarksmestre fra GOG på udebane.

KIF Koldings assistenttræner Anders Eggert er da heller ikke i tvivl om, at der venter holdet en svær og hård opgave i det vestjyske:

- ”Vi har forberedt os på, at det bliver en hårdt spillet kamp, Ribe-Esbjerg har nogle store spillere, som dækker offensivt forsvar, hvilket betyder, de får sat en del tacklinger. Samtidigt vil vi også gerne spille med vores kompakte forsvar, hvilket bliver afgørende i jagten på de 2 point”.

I den seneste sæson formåede både KIF Kolding og Ribe-Esbjerg at sikre sig en plads i slutspillet, hvilket begge klubber håber at kunne gentage i den nye sæson. Derfor mener assistenttræneren samtidigt, at kampen onsdag aften er en nøglekamp i forhold til at nå en plads i top-8, trods det er tidligt på sæsonen:

-”Der er ingen tvivl om at Ribe-Esbjerg er en direkte konkurrent i forhold til at komme med i slutspillet, derfor er det klart, at det er nogle vitale point, som er på spil allerede nu trods sæsonen kun lige er begyndt”.

Anders Eggert og resten af KIF Kolding mandskabet kan se frem til god opbakning i det vestjyske, hvor KIF Koldings fanklub Den Gyldne Hånd og mange andre KIF-fans vil fylde udebaneafsnittet i Blue Water Dokken, hvilket glæder assistenttræneren:

”Det giver helt vildt meget at have fansene i ryggen, man kan virkelig mærke på spillerne, at det hjælper dem, især i de hårde perioder, som der altid vil være undervejs i kampene.
- Senest mod Mors-Thy var det tydeligt at se, hvor stor en betydning vores stærke opbakning fra lægterne havde inde på banen” slutter assistenttræneren.

Kampen mod Ribe-Esbjerg skydes som nævnt i gang klokken 18:30 og kan følges via livescore på tophåndbolds app eller vores story på KIF Koldings Instagram.

Hvis man tager den korte tur til Esbjerg, kan der købes billetter på linket herunder https://shop.rehh.dk/

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere