Lørdag er frivilligheden i fokus i Sydbank Arena


Til vores hjemmekamp mod TTH Holstebro på lørdag kl. 15:30 i Sydbank Arena, har vi valgt at hylde de frivillige, da vi om nogen ved hvor stor en betydning frivilligheden har.

Derfor har vi i samarbejde med ForEn Kolding og Frivillig Kolding valgt at gå sammen om at hylde de frivillige i Kolding kommune.

Herunder fortæller sekretariatsleder for ForEn Kolding, Hans Jørgen Haysen, om ForEn Koldings visioner og hvad de beskæftiger sig med i hverdagen.

"Foreningssekretariatet ForEn Kolding er en selvejende forening, hvis formål er at understøtte udviklingen af foreningslivet og en stærk frivillighedskultur i Kolding kommune indenfor både idræt, kultur og almene foreninger.

Vores vision er at gøre Kolding kommune til den bedste kommune at drive forening og at være frivillig i. Vi ønsker at være en samlende instans, så foreninger altid har ét sted at henvende sig. Her vil vi kunne rådgive og henvise til andre instanser som tilbyder hjælp på specifikke områder til foreningslivet.

Vi tilbyder en bred vifte af serviceydelser (f.eks. regnskab/bogholderi og foreningstøj) til unikke og skræddersyede vilkår – alt sammen i samarbejde med lokale virksomheder, så vi løfter Kolding i samlet flok" udtaler Hans Jørgen Haysen.

"Med dette tiltag ønsker vi sammen med Frivillig Kolding og KIF Kolding at værdsætte og tydeliggøre de frivilliges indsats og betydning for Kolding kommune", slutter Hans Jørgen Haysen.

Vi er hos KIF Kolding,  superglade over et fantastisk samarbejde med ForEn Kolding. Sammen med teamet bag ForEn Kolding har vi formået at skabe mere fokus på frivilligheden i Kolding Kommune, vi sætter også stor pris på det utrolige arbejde, ForEn Kolding udfører på daglig basis for at forbinde frivillige med relevante opgaver og skabe en stærkere fællesskabsfølelse i vores lokalsamfund.

Hvis du ikke allerede har sikret dig en billet til lørdagens hyldest kan du gøre det via linket herunder:
https://billet.kif.dk/kampe/kif-tth-030224

 

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere