Kristian Danielsen bliver ny assistenttræner i KIF Kolding


Foto: Photo-Glintborg

Af Morten Ravn

Det bliver Kristian Danielsen, der efter sommerferien overtager rollen som assistenttræner i KIF Kolding efter Anders Eggert. Kristian Danielsen har underskrevet en 2-årig aftale med klubben.

Den 35-årige Kristian Danielsen har trods sin unge alder allerede masser af trænererfaring og har tilmed taget EHF Master Coach-uddannelsen, som er den højeste træneruddannelse i Europa.
Danielsen startede sin professionelle trænerkarriere i Skanderborg Håndbold i kvindeligaen, inden han tog turen videre og blev assistenttræner i Odense Håndbold og sidenhen den europæiske storklub Györ.

På den anden side af sommerferien venter dog nye rammer for Kristian Danielsen, hvor han på sidelinjen i Sydbank Arena skal danne makkerpar med cheftræner Kristian Kristensen. Udover samarbejdet med Kristian Kristensen vil Kristian Danielsen ligeledes arbejde tæt sammen med lederstaben i KIF Håndbold akademi, hvor han vil være bindeled mellem klubbens talenter og ligaholdet.

”Et stort scoop”
"At det er lykkedes os at tilknytte Kristian Danielsen som assistenttræner i KIF Kolding er virkelig et stort scoop. Vi har i længere tid gjort meget for at finde den helt rigtige person til jobbet. Kristian besidder de ting, vi vægter højt sportsligt og personligt - og samtidig har han stor erfaring fra flere tophold både i Danmark og udlandet," udtaler sportschef Lars Christiansen.

”Rigtigt godt indtryk af klubben”
"Jeg glæder mig til de nye udfordringer i KIF Kolding til sommer. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af organisationen, miljøet og ambitionerne - og jeg ser frem til at trække i arbejdstøjet sammen med alle i klubben. Der er mange nye ansigter i truppen til næste sæson, og jeg er også ny inden for herrehåndbold, men jeg kan mærke, at denne nye udfordring motiverer mig, og jeg bruger tiden nu til at forberede mig. Jeg glæder mig til at lære holdet at kende, spille i hvad jeg oplever som en fed arena, og ikke mindst blive en del af det fantastiske håndboldsamfund, som jeg fornemmer, gennemsyrer byen," siger Kristian Danielsen.

Vi glæder os til at byde Kristian velkommen i de nye omgivelser i Kolding og Sydbank Arena på den anden side af sommerferien.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere