Køb SæsonkortPLUS til KIF Kolding og spar mange penge


Af Ole Maass

 

Selvom håndboldsæsonen først lige er slut for et par dage siden, er der i KIF Kolding allerede nu godt gang i forberedelserne til den kommende sæson i HTH Herreligaen.

 

Og én af de ting, der er godt gang i er salg af nye og fornyelse af eksisterende sæsonkort til KIF Koldings hjemmekampe.

Og her kan vi opfordre til, at man får fornyet sit sæsonkort – eller køber et nyt kort – inden den 1. august i år. Så er der nemlig penge at spare.

 

Der er tre forskellige kategorier af pladser: A-pladser på langsiderne, B-pladser i hjørnerne og bag målet samt ståpladser.

Og som noget nyt i år, er der også mulighed for at købe SæsonkortPLUS til studerende og Under 12 år.

 

Køber du sæsonkort inden 1. august koster et kort til A-pladserne kr. 1.199,-. Til B-pladserne kr. 1.099,- samt til ståpladserne kr. 899,-. Efter den 1. august hedder priserne: A-sæsonkort: kr. 1.599,-, B-sæsonkort: kr. 1.299,- sæsonkort til en ståplads: kr. 999,-.

 

Du kan se frem til minimum 17 hjemmekampe: 13 grundspilskampe, 3 slutspilskampe samt 1 pokal 1/8-finale 23. august mod  Bjerringbro/Silkeborg. Køber du enkeltbilletter til disse kampe koster de kr. 110,- pr. styk. I alt kr. 1.870,-. Du sparer med andre ord kr. 671,-, hvis du køber et sæsonkort til A-pladserne.

 

Som noget nyt kan man også nu til den kommende sæson købe et elektronisk sæsonkort, SæsonkortPLUS, hvor man køber sæsonkort med månedlig betaling: kun kr. 99,- om måneden. Her har man ikke en fast plads over hele sæsonen, men henter selv sin billet til hver hjemmekamp via vores hjemmeside eller www.billetten.dk.

 

”Det handler om at vi vil udnytte Sydbank Arenas kapacitet på bedst mulig måde, samt at få maksimalt udbytte til vores kampe både for klubben såvel som holdet på banen. Her fokuserer vi meget på tomme sæder på langsiden. Vi har desværre oplevet fra kamp til kamp, at de bedste pladser er ledige, selvom de i princippet er solgt til anden side. Det er selvfølgelig ærgerligt, hvis andre fans kunne have fået glæde af disse,” udtaler Christian Klamer, Marketing- & Turneringsansvarlig i KIF Kolding

 

Han fortsætter, ”Vi ser samtidig en tendens i dansk håndbold med digitalisering af sæsonkort og med abonnementsordning hos andre store klubber. Det vil vi selvfølgelig også gerne tilbyde vores fans. Vi sørger selvfølgelig for, at fans med det nye digitale SæsonkortPLUS har fortrinsret til de gode pladser, samt rabatter på drikkevarer og merchandise.”

 

Men her koster et elektronisk sæsonkort altså kr. 1.188,-. Kr. 99 kroner pr. måned i 12 måneder.

Her er også penge at spare i forhold til at købe billet til hver enkelt kamp.

 

Derudover er der flere forskellige rabatter til blandt andet studerende og børn. Læs mere herom på KIF's hjemmeside: stg-kifdk-nyhjemmeside.kinsta.cloud.

 

”Én af overvejelserne bag en markant nedsættelse af billetpriserne er selvfølgelig de tomme sæder. Vi har en stor arena, med det tredje højeste tilskuergennemsnit i HTH Herreligaen sidste sæson, men vi har plads til mange flere. Og jeg ved at drengene på banen gerne helst ser så mange som muligt på lægterne.

En god håndboldoplevelse med KIF Kolding skal være til rådighed for alle der har lyst,” understreger Christian.

 

Og kommer man som familie: to voksne og to børn – eller fire voksne sammen – kan man købe enkeltbilletter med 50 procents rabat. Altså fire billetter, hvor man med normalpris betaler 400 kroner, men får 50 procents rabat og kun betaler 200 kroner for fire billetter. Billigere bliver det ikke. Tjek alle priser og sæsonkort ud på stg-kifdk-nyhjemmeside.kinsta.cloud.

 

Det er med andre ord ikke høje priser, som i næste sæson skal afholde dig og dine venner fra at komme til håndbold i Sydbank Arena. Og i KIF Kolding er vi ikke i tvivl om, at vi med det meget spændende KIF-hold, der aftegner sig i horisonten, bliver masser af fede oplevelser og gigantiske kampe, som du kan komme til at overvære!

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere