Klub-ikon forlænger med KIF Kolding


Af Morten Ravn

I snart 14 år har Jens Svane haft sin gang i KIF Håndbold og KIF Kolding – og nu er klubikonet klar til 3 år mere. Den 26-årige anfører har underskrevet en 3-årig forlængelse – gældende til sommeren 2027.

Sportschef Lars Christiansen glæder sig over det lykkedes at forlænge med en af klubbens egenproducerede spillere.

- Jens Svane er indbegrebet af en klubmand, som har dybe rødder i alt fra ungdom over akademi til eliten og alt andet derimellem. Vi i KIF Kolding har brug for sådan en karakter på og udenfor banen. Derfor glæder vi os over at hans hjemmebane også de kommende år er i Sydbank Arena, siger sportschef Lars Christiansen.

KIF Kolding anføreren glæder sig naturligvis over at have underskrevet en ny 3-årig aftale.

- At KIF Kolding har ønsket at forlænge aftalen med mig, gør mig glad, stolt og meget privilegeret. Igennem tiden og den historie vi har delt, har jeg fået så meget givet af klubben og alle de mennesker, der sammenkobles i KIF - moderklubben, fans, sponsorerer, samarbejdspartnere, medspillere og trænere har været med til at skabe så mange store oplevelser for mig. Det glæder mig, at jeg får, har muligheden for fortsat at give tilbage. Jeg ser med stor passion, indlevelse og engagement frem til at kæmpe videre for Kolding, udtaler Jens Svane.

Jens Svane har foreløbigt spillet 253 kampe for KIF Kolding og scoret 408 mål.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere