KIF’s forsvarsbastion skal endnu engang i aktion


Foto: BlumePress

Af Ole Maass

Man vinder håndboldkampe på stærkt forsvarsspil. Det har KIF Koldings mandlige ligahold bevist i sæsonens to første ligakampe, og det bliver endnu engang aktuelt, når KIF'erne mandag aften, klokken 20.30 i Sydbank Arena skal forsøge at hente den tredje sejr i træk.

Mors-Thy Håndbold kommer på besøg, og selvom nordvestjyderne har sagt farvel til fire af holdets største profiler, Bjarke Christensen, Erik Toft og Sander Øverjordet, som alle spiller i KIF samt Mads Hoxer Hangaard, som spiller i Aalborg – ja så stiller Mors-Thy Håndbold fortsat med et rigtig stærkt mandskab, som kan volde alle hold i ligaen besvær.

Mors-Thy leverede således en fornem indsats, da holdet på udebane i Holstebro slog TTH og kvalificerede sig til kvartfinalen i pokalturneringen, og i ligaen har nordvestjyderne tabt knebent i sine første to kampe, ude mod Ribe-Esbjerg og hjemme mod de danske mestre fra GOG.

-Vi ved, at vi kommer på særdeles hårdt arbejde mod Mors-Thy, men kan vi spille lige så koncentreret i forsvaret, som vi gjorde i starten af kampen mod Ribe-Esbjerg lægger vi grundstenen til et godt resultat. Vi var enormt bevægelige, og spillerne hjalp hinanden, og så skaber vi også fundamentet for, at Magnus Brandbyge kan stå så godt, som han gjorde i torsdags, siger KIF-træner Kristian Kristensen om en del af recepten for kampen mod Mors-Thy.

-Angrebsmæssigt spillede vi ikke nogen prangende kamp mod Ribe-Esbjerg, og vi havde også flere tekniske fejl end vi har set i de foregående kampe. Men indsatsen i forsvaret opvejer til gengæld de fejl og mangler, så samlet var det absolut godkendt, konstaterer Kristian Kristensen.

-Og kan vi så igen få vort hjemmepublikum rigtig meget op på mærkerne gør det sit til, at vi kan skabe den bastion og det fort, som vores hjemmebane i Sydbank Arena gerne skal være, lyder det fra KIF-træneren. Med en klar opfordring til publikum om både at møde op i stort tal og give den gas for KIF-spillerne i alle 60 minutter.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere