KIF vil jagte chancen i Aalborg


Foto: RAMelsen.com

Af Ole Maass

Det er en opgave af de helt store KIF Koldings mandlige ligahold skal på, når holdet onsdag aften – med kampstart klokken 19.00 – når holdet møder Aalborg Håndbold. Nordjyderne melder på forhånd alt udsolgt til kampen i Sparekassen Danmark Arena, og det betyder at der kommer godt 5000 tilskuere til kampen, hvor både Aalborg Håndbold og KIF Kolding har noget på spil.

Nordjyderne kan med en sejr blive nummer 1 i grundspillet, mens KIF'erne ved at hente et overraskende – eller to – point kan slutte på fjerdepladsen i grundspillet, hvis Skjern samtidig taber eller sætter point til i Gudme.

Der er altså meget på spil i grundspillets sidste runde, men KIF-træner Kristian Kristensen er naturligvis godt klar over, at det bliver særdeles svært at hente point mod ligaens førerhold.

-Nøglen for os bliver at få sat en stopklods i over for Felix Claar, som er ekstremt dygtig – både i sine egne aktioner og i at sætte sine medspillere op. Aalborg har lige nu flere profiler skadet, men de har jo i store træk det samme stærke forsvar, som de hele tiden har haft, og så har unge spillere som Victor Kløve og Marinus Munk jo vist sig som stærke erstatninger. Og i profiler som Henrik Mølgaard, Mads Hoxer, Kristian Bjørnsen, Sebastian Barthold og René Antonsen har Aalborg fortsat et uhyre stærkt hold, understreger Kristian Kristensen.

Han håber på, at hans hold i den svære udekamp kan få forsvarsspillet op i det allerhøjeste niveau, som KIF-drengene flere gange har vist i denne sæson. Det kan forhåbentlig danne grundlag for, at KIF's målmandsduo Magnus Brandbyge og Tim Winkler kan levere en præstation i højeste klasse.

Kampen mellem Aalborg Håndbold og KIF fløjtes som nævnt i gang klokken 19.00 onsdag aften, og allerede fra klokken 18.00 denne aften vil man på TV2 Sport kunne følge med fra alle syv haller, hvor kampene i sidste spillerunde i mændenes HTH Liga spilles. Fra klokken 19 vises der uddrag fra alle ligakampene, hvor der er placeringer og slutspilspladser på højkant.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere