KIF vil gå efter chancen mod BSH


Af Ole Maass

KIF Koldings mandlige ligahold skal søndag, klokken 20.00 på én af sæsonens svære opgaver, når holdet i Jysk Arena i Silkeborg skal møde nummer fire i ligaen, Bjerringbro/Silkeborg Håndbold.

Selvom det er én af de kampe, hvor KIF'erne på forhånd ikke kan kalkulere med point slår KIF-træner Kristian Kristensen fast, at hans mandskab vil jagte den chance, der trods alt er.

-BSH er et hold med spillere af international klasse. Men vi har nu først og fremmest fokus på, hvad vi selv kan gøre. Vi har haft god intensitet til træningen, og vi arbejder hver dag på at optimere de ting vi skal gøre. Nu er vi også ved at have flere spillere tilbage efter træning, så derfor tror vi da på, at det vender for os. På trods af de nederlag vi er løbet ind i er der en god stemning og en tro på, at det vender for os, siger Kristian Kristensen.

KIF-træneren var medkommentator på BSH's kamp i European League i Vojvodina i Serbien i tirsdags, hvor midtjyderne var ret uheldige med at tabe med 29-28 efter, at BSH over lange stræk havde styret kampen og blandt andet været foran med fem mål i anden halvleg. Her fik Kristian Kristensen et frisk indtryk af BSH, og her så han blandt andet hvordan serberne havde held til at trække tempoet ud af kampen og dermed ændre forløbet, så hjemmeholdet også i kraft af en vild kulisse hentede en sejr.

Til søndagens kamp i Silkeborg forventer Kristian Kristensen, at der kommer yderligere en spiller i KIF-holdopstillingen, da højre back Martin Risom er ved at have overvundet sine skadesproblemer og dermed kan se frem til spilletid.

Kampen mellem BSH og KIF spilles som nævnt søndag klokken 20.00, og hvis man har abonnement på TV2 Play kan man her følge livetransmissionen på tv.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udvikliet af Magio - web med mere