KIF-træner forventer en forsvarskamp mod Skjern


Af Ole Maass

KIF-træner Kristian Kristensen er klar over, at hans mandskab lørdag aften i Skjern Bank Arena skal spille noget nær den perfekte kamp for at få point med hjem fra ligakampen mod Skjern Håndbold.

-Jeg forventer, at det bliver en forsvarskamp, hvor det hold der er bedst til at lukke modstanderens forsvar op vinder kampen. Skjern stiller med et meget stærkt forsvar, hvor vi skal finde nogle taktiske modspil for at åbne det forsvar. Det kan blive noget med syv mod seks, og det kan blive en masse duelspil. Og så ved vi, at vi selv kommer under pres i vores forsvar, da de har en meget stærk bagkæde i spillere som Noah Gaudin, Simen Pettersen, Alfred Jönsson og Eivind Tangen. Og så har de også nogle små hurtige spillere, som er en udfordring for alle hold, lyder det med respekt om Skjern fra Kristian Kristensen.

Han slår fast, at hans mandskab skal spille med et højere bundniveau end i den seneste udekamp i sidste uge mod Mors-Thy Håndbold.

-Efter en rigtig god første halvleg mister vi fokus de første 10-12 minutter af anden halvleg. Det blev dyrt for os, og det er der ikke råd til mod Skjern. Her skal vi spille en perfekt kamp i 50-55 minutter for at have en chance. Men det tror vi også på, at vi kan. Vi tager i hvert fald til Skjern med troen på, at det er muligt at lave et godt resultat, lyder det fra Kristian Kristensen.

Som altid er KIF Koldings fanklub, Den Gyldne Hånd med for at bakke KIF-drengene op i kampen, som fløjtes i gang, lørdag klokken 18.00. Kommer du ikke til Skjern for at støtte KIF kan du se kampen live i tv på TV2 Sport.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere