KIF tager pokalkamp alvorligt


Af Ole Maass

KIF Koldings mandlige ligahold skal tirsdag aften – klokken 19.30 – spille en pokalkamp mod 1. divisionsholdet HEI/Skæring. Hjemmeholdet Hjortshøj-Egå/Skæring satser på at få fuldt hus til kampen mod favoritterne fra ligaen, da klubben inviterer på gratis adgang til kampen, som spilles i Skæring Hallen.

KIF-træner Kristian Kristensen slår fast, at KIF'erne tager pokalkampen meget alvorligt.

-Det gør vi helt sikkert. Vi spiller om en plads i ottendedelsfinalen og om muligheden for at spille pokalhåndbold efter sommerferien. Og derudover skal vi også bruge kampen til at skærpe kampformen frem til vores vigtige kamp hjemme i Sydbank Arena på lørdag mod Nordsjælland, understreger Kristian Kristensen.

KIF'erne brugte en del af mandagens træning på at studere video af HEI/Skæring, og her kunne KIF'erne blandt andet få et nærmere indtryk af flere af hjemmeholdets profiler. Det gælder eksempelvis midtjydernes venstre back Rasmus Just, som hører til blandt de mest scorende spillere i 1. division. Han har hamret 129 mål i kassen. Andre profiler er venstre fløj Morten Rahbek samt playmaker Mikkel Mundus-Pedersen, som også er et par træfsikre herrer.

Det ændrer ikke på, at KIF'erne tirsdag aften stiller op som favorit mod et hjemmehold, som dog givetvis vil gøre, hvad det kan for at givet favoritterne kamp til stregen.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere