KIF-Sydkorea: Første kamp for det nye KIF-hold


Af Ole Maass

Torsdag eftermiddag – klokken 17.00 – har du chancen for at se det nye KIF Kolding-mandskab i aktion i sæsonens første træningskamp, når Sydkoreas landshold stiller op på den anden banehalvdel i det gamle KIF Center, som nu om dage hedder hal 3 i Sydbank Arena i Kolding.

For KIF-træner Kristian Kristensen kommer resultatet af træningskampen i anden række, da det her i opstartsfasen handler om nogle helt andre ting.
-Ja, vi er jo langt hen ad vejen et nyt hold, og derfor har vi lige nu fokus på at få et spilkoncept, som er brugbart. Vi har i de seneste dage øvet forskellige forsvarsformationer og forskellige angrebsåbninger. Målet er, at alle spillere i truppen skal have en rolle, og vi skal have alle de kompetancer i brug, som den enkelte spiller har. Men vi har jo nu mindre end en måned til vores første vigtige kamp, så der venter meget arbejde forude.

Kristian Kristensen har ikke på forhånd den store viden om torsdagens modstander, det sydkoreanske landshold.
-I de senere år har de ikke præsteret de helt store resultater, men tidligere var Sydkorea kendetegnet af hurtige spillere, som spillede tempofyldt håndbold med mange tekniske finesser, konstaterer KIF-træneren.

KIF Kolding har til den kommende sæson en ligatrup på ikke færre end 19 spillere. Til torsdagens kamp er 15 af disse spillere med. Den unge højre fløj Peter Lund er fortsat ude med en skade, den nytilkomne norske landsholdsspiller Erik Toft plejer en lyskeskade, som han også havde i slutningen af sidste sæson i Mors-Thy, mens målmand Rasmus Døssing samt unge Albert Thanning også sidder over i torsdagens kamp.

Der er gratis adgang til træningskampen torsdag klokken 17.00 i Sydbank Hal 3.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere