KIF-spillere på landsholdsopgaver


Af Ole Maass

To nuværende og to kommende KIF Kolding-spillere er udtaget til landsholdsopgaver i forbindelse med det kommende EM i herrehåndbold, som afvikles i Ungarn og Slovakiet i dagene fra den 13. til den 30. januar 2022.

KIF's islandske landsholdsmålmand, Agust Eli Björgvinsson, er udtaget til den islandske bruttotrup, som skal med til EM. Agust har været med på landsholdet ved de seneste slutrunder. Ved EM er Island i en svær pulje med værtsnationen Ungarn, Portugal og Holland.

KIF's stærke norske bagspiller Thomas Boilesen er ligeledes udtaget til den norske bruttotrup til EM. Boilesen har dog ikke umiddelbart udsigt til at komme i aktion ved EM, da den norske landstræner Christian Berge allerede har sat navne på sin 20 mand store landsholdstrup, som skal med til EM, hvor Norge er i pulje med den anden EM-vært, Slovakiet, Rusland samt Litauen. En pulje, hvor nordmændene må betegnes som klar favorit til at være ét af de to hold, som går videre fra puljen.

Med blandt de tyve spillere, som Christian Berge sender i aktion ved EM er de to kommende KIF-spillere Erik Thorsteinsen Toft og Sander Øverjordet, der som bekendt stadig i godt et halvt år endnu repræsenterer Mors-Thy Håndbold i den danske HTH-liga.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udvikliet af Magio - web med mere