KIF skal skærpe formen på tur til Portugal


Af Ole Maass

Lørdag aften ankom spillere, trænere og ledere fra KIF Koldings mandlige ligahold til Portugals næststørste by, Porto.

Målet med den ugelange tur til landet på den iberiske halvø er at skærpe formen rent spillemæssigt frem til de vigtige kampe, der venter forud – pokalkampen mod Nordsjælland den 26. august og ligapremieren på hjemmebane mod Mors-Thy Håndbold, lørdag den 2. september.

-Men vi skal også bruge turen til at blive skarpere på, hvordan vi agerer uden for banen. Vi skal arbejde med vores udtryk, med hvad det vil sige at spille for KIF Kolding. Og hvad det vil sige at stille krav til hinanden. Det vil vi også bruge tid på at arbejde med, lød det fra KIF-træner Kristian Kristensen, dagen før han og spillerne lørdag aften satte sig i flyveren i Billund Lufthavn med kurs mod Portugal.

På det spillemæssige plan viste træningskampen mod Ribe-Esbjerg i onsdags, at der er flere elementer i spillet på nuværende tidspunkt, som ikke sidder i skabet.

-Jeg er rimelig tryg ved vores 6-0 forsvar, men det siger sig selv, at vi uden de normale stregspillere har nogle udfordringer i angrebsspillet. Og i det hele taget er der flere detaljer i vores offensiv og i omstillingsspillet, hvor vi har plads til forbedringer. Det skal vi også bruge turen til Portugal på at forbedre, siger Kristian Kristensen.

-Og så betyder det også noget at komme hjemmefra og være sammen intenst 24 timer i syv dage. Vi  har også en dag fri, og mon ikke også vi skal nå at smage et enkelt glas portvin, når vi nu er i portvinens hovedstad, Porto. Vi skal også dyrke det sociale på sådan en tur, understreger Kristian Kristensen.

KIF Kolding spillede søndag aften mod det portugisiske ligahold, Aquas Santas, som i sidste sæson var med i European League, hvor holdet blandt andet mødte Skanderborg/Århus, kampen endte med en sejr på 30-25 til KIF Kolding. Derudover venter to uhyre svære kampe for KIF'erne. Tirsdag mod de portugisiske mestre og Champions League-deltagere fra FC Porto, og onsdag tager KIF'erne så på en tre timers bustur til hovedstaden, Lissabon, hvor endnu et tophold i form af Benfica venter i turens sidste træningskamp.

 

 

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere