KIF skal op imod de tunge drenge fra SønderjyskE


Foto: BlumePress

Af Ole Maass

Man kan meget vel forestille sig, at der vil blive spillet med musklerne, når KIF Kolding og SønderjyskE onsdag aften mødes i Sydbank Arena.

Mens KIF Kolding som bekendt råder over store stærke drenge som Vetle Rønningen, Benjamin Pedersen og Steven Plucnar i midterforsvaret er det spillere som Morten Bjørnshauge, Jacob Bagersted og Sebastian Augustinussen, som tager fra og bokser med modstanderne i det sønderjyske forsvar.

Det kan altså meget vel blive en fysisk kamp, men den udfordring er KIF-spillerne klar til at tage.

-Ja, det er vi, og vi er godt forberedt på opgaven. I de fleste af vores kampe har vi leveret forsvarsspil på højt niveau, og det skal vi også gøre for at få point mod SønderjyskE. Jeg håber, at vi får en kamp med godt gang i den – både på banen og på lægterne, siger KIF-træner Kristian Kristensen.

Skal KIF-drengene beholde begge point i Kolding skal forsvaret gerne have rimeligt styr på Sønderjyskes franske spirrevip, Noah Gaudin, som sammen med den svenske højre back Andreas Lang samt norske Kristian Stranden udgør det tunge skyts i den sønderjyske bagkæde.

Hos gæsterne siger vi velkommen til tre spillere med en fortid i KIF. Venstre fløj Nikolaj Svalastog har spillet i KIF som ungdomsspiller, højre fløj Sebastian Augustinussen har spillet i KIF både som ungdoms- og seniorspiller, ligesom Morten Bjørnshauge også spillede et par sæsoner i KIF, inden han tog på udenlandseventyr til den franske liga.

De tre skal sammen med resten af sønderjyderne være velkomne i Kolding, men vi satser dog ikke på at være så gæstfrie så de skal have point med hjem til Sønderborg. Dem beholder vi gerne i Kolding, og derfor skal KIF Koldings ottende mand – tilskuerne – også være helt oppe på mærkerne med opbakning til KIF-drengene i alle 60 minutter onsdag aften i Sydbank Arena.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere