KIF møder formstærke midtjyder


Af Ole Maass

Det er en modstander, som lige nu har momentum i mændenes HTH-Herreliga, som KIF Kolding torsdag aften – klokken 19.30 – i Sydbank Arena skal op imod.

Fusionsholdet Skanderborg Aarhus Håndbold kommer således til Kolding med tre ligasejre på stribe, og holdet har i det hele taget imponeret ganske meget i denne sæson, hvor de lige nu ligger på en sikker tredjeplads i ligaen og i de seneste ti kampe har hentet imponerende syv sejre.

Alligevel er der hos KIF-træner Kristian Kristensen en god tro, at hans mandskab kan sætte en kæp i hjulet hos de formstærke midtjyder.

-Indsatsen i de seneste to kampe mod TMS og SønderjyskE har været med pil opad. Vi har vist det rigtige udtryk, og med fight kommer man langt. Samtidig er der også nogle spillemæssige ting, hvor vi har gjort det godt. Det gælder kontraspillet og samtidig er det lykkedes for os at minimere antallet af tekniske fejl. Det er nogle af de ting vi gerne skal fortsætte med i kampen mod Skanderborg Aarhus, understreger Kristian Kristensen.

Torsdag aften kan KIF'erne se frem til at møde et midtjysk hold med en meget stærk bagkæde med spillere som Morten Balling, Thomas Arnoldsen, Mathias Bitsch og Morten Hempel Jensen. Men gæsterne møder med et hold med mange andre kompetancer, konstaterer Kristian Kristensen.

-Skanderborg Aarhus har et af de bedst sammentømrede hold i ligaen, fordi de har en stamme af spillere, som har spillet sammen igennem flere år. For os handler det om, at vi i vores forsvarsspil skal forsøge at få presset deres bagspillere ud i nogle skudpositioner, som ikke er optimale. Og så skal vi ikke ud og løbe med dem, men spille med ro og omtanke. Så har vi bestemt nogle muligheder for at lave et godt resultat, siger Kristian Kristensen.

Samtidig håber han og spillerne på, at publikum i Sydbank Arena igen vil lave larm og bakke KIF-drengene op i alle 60 minutter. Så herfra er opfordringen givet videre. Kom i god tid i hallen og giv den gas i alle 60 minutter. KIF-drengene har brug for opbakningen i denne svære hjemmekamp. Kampen mellem KIF Kolding og Skanderborg Aarhus fløjtes i gang klokken 19.30.

Foto: Pebbes billeder

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere