KIF kom i spillemæssig modvind i det vestjyske


Af Ole Maass

Der blæser ofte en strid vestenvind, når man bevæger sig rundt i Vestjylland og omegn. Den stride modvind kom også til at passe meget godt på den oplevelse KIF Koldings spillere fik, da de onsdag sidst på eftermiddagen mødte ligakollegerne fra Ribe-Esbjerg i en kamp, som endte med en sikker 33-23 sejr efter 12-11 ved pausen.

Hjemmeholdet var i front fra start, og KIF'erne havde svært ved at spille sig ind i kampen. Men i anden halvdel af første halvleg gik KIF'erne fra at være bagud med tre-fire mål til blot at være bagud med 12-11 – uden at KIF-spillet dog var prangende.

Det var ikke mindst i angrebet, at KIF-spillerne havde problemer, fortæller KIF-træner Kristian Kristensen.

-Ribe stillede med et offensivt forsvar, og det gjorde de godt. Det betød, at vi ofte forfaldt til at finde individuelle løsninger i stedet for at spille kollektivt. Vi fik set hvordan vi reagerer i modgang, og det var ikke så godt – hverken spillemæssigt eller mentalt. Nu har vi lavet den første grundige evaluering, og det fortsætter vi med i de kommende dage, og så ved vi, at vi skal have arbejdshandskerne på, så vi kan fremstå meget skarpere, når vi skal spille pokalkamp mod Nordsjælland den 26. august og efterfølgende i gang i ligaen, siger Kristian Kristensen.

At onsdagens træningskamp endte med et ti måls nederlag til KIF skyldtes ikke mindst, at Ribe-Esbjerg i anden halvleg havde stort held til at straffe KIF med skarpt kontraspil hver gang KIF havde en afbrænder i angrebsspillet. Da der manglede cirka ti minutter af kampen var KIF bagud med fem, men det endte altså med et temmelig grumt nederlag på ti mål.

Matchfakta:

Ribe-Esbjerg-KIF Kolding: 33-23 (12-11)

Målscorere:

Topscorere, Ribe-Esbjerg:

Martin Dahlin, Mathias Jørgensen og Morten Jørgensen, hver 5 mål.

KIF Kolding:

Oliver Norlyk, 5, Viktor Nevers og Peter Lund, begge 3, Vetle Rønningen, Pelle Boesen og Jens Svane, hver 2, Victor Lyngsø, Bjarke Christensen, Sander Øverjordet, Martin Risom, Erik Toft og Frederik Kræmmer Bay, hver 1 mål.

Udvisninger:

Ribe-Esbjerg: 2, KIF Kolding: 2

Tilskuere:

Ca. 60 tilskuere i Bryndum Idrætshal

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere