KIF Kolding udvider ligatruppen med 4 talenter fra eget akademi


Af Morten Ravn

Fra den kommende sæson vil 19-årige Rasmus Thomsen samt 18-årige Pelle Boesen, Victor Lyngsø og Markus Bugge være en del af ligatruppen i KIF Kolding.

Alle fire ungdomsspillere fra KIF Håndbold akademi har netop underskrevet deres første kontrakt med KIF Kolding, som er gældende fra den kommende sæson.

Glæder mig til at følge spillernes videre udviklingsrejse
”Det er et stort øjeblik for Elite, Akademi og Moderklubbens samarbejde. Med disse fire aftaler bekræfter vi vores fælles mål og ambitioner om at være en talentudviklende klub.
Vi tror på, at det rette miljø er nøglen til succesfuld talentudvikling på den lange bane. Jeg glæder mig derfor til at følge spillernes videre udviklingsrejse, som helt sikkert bliver gode eksempler at spejle sig i, for kommende årgange på vores ungdomshold,” udtaler direktør i KIF Kolding, Christian Hjermind.

Tilfreds akademileder
”På KIF Håndboldakademi er vi rigtig glade og stolte over, at 4 af vores spillere har fået denne mulighed. Vi tror på, at alle de ekstra timer i styrkelokalet, med fysiske test og individuel træning i hallen har været med til at hjælpe dem i deres udvikling. Kombinationen af det individuelle fokus på akademiet, kollektivet i klubben og det hårde arbejde drengene hver især har lagt for dagen, har været opskriften på en rigtig god udviklingsplan. Vi glæder os til at følge drengene og deres udvikling fremover, siger Julie Loop, akademileder i KIF Håndboldakademi.

Viktor Lyngsø: Jeg er utroligt stolt
“Jeg er utrolig glad for, og stolt over at få lov til at skrive min første kontrakt med KIF Kolding. Det har været en drøm siden jeg var helt lille. Jeg startede med at spille håndbold i den lokale håndboldklub Nørre Bjert Strandhuse IF, men skiftede til KIF som 1 års U15. Skiftet kom helt naturligt i forbindelse med et skoleskift til talentklasserne på Brændkjærskolen. Siden har jeg spillet her i KIF. Det er derfor en ære at få muligheden for at skrive kontrakt med KIF Kolding. Derudover er det en bonus man kan få lov at dele denne her oplevelse sammen med 3 håndboldkammerater. Det betyder utroligt meget for mig, og jeg glæder mig meget til at bidrage med alt hvad jeg kan, til næste sæson.

Fakta:
Navn: Rasmus Thomsen
Født: 8. maj, 2004 (19 år)
Position: Målmand
Barndomsklubber: Bramdrupdam GIF Håndbold & Nr. Bjert Strandhuse IF

Navn: Pelle Boesen
Født: 6. november, 2004 (18 år)
Position: Playmaker
Barndomsklub: KIF Håndbold

Navn: Victor Lyngsø
Født: 24. august, 2004 (18 år)
Position: Stregspiller
Barndomsklub: Nr. Bjert Strandhuse IF

Navn: Markus Bugge
Født: 14. januar, 2005 (18 år)
Position: Højre Back
Barndomsklub: KIF Håndbold

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere