KIF Kolding & Team Rynkeby indgår samarbejde der kommer kræftramte børn til gode


I løbet af marts måned går KIF Kolding & Team Rynkeby sammen om at sætte fokus på børnelungesygdomme og cancer hos børn.

Både Team Rynkeby & KIF Kolding kan i samspil skabe synergi, hvor vi hver især kan aktivere et stort netværk i Kolding. Vi vil i samspil cykle og løbe penge ind som gavner børn og unge med lungesygdomme og cancer.

D. 19. marts afholder KIF Kolding årets KIF Spinning Grand Prix, hvor Team Rynkeby og Jørn Pedersen cykler penge ind til børnecancerfonden og KIF Kolding. Dagen afholdes i forbindelse med KIF Koldings hjemmekamp mod HC Midtjylland og streetfood arrangement i Sydbank Arena.

Vi ønsker med dagen at afholde et arrangement for byen, hvor vores tilskuere, partnere og byens borgere kan få en fantastisk oplevelse sammen.

D. 31. marts afholder Team Rynkeby børneskole løbet på 32 skoler i trekantområdet. Her bliver KIF Kolding en del af dagen, hvor de sammen med skoler i Kolding, Vamdrup og Vejen løber penge ind til forskning til gavn for danske børnelungesygdomme.

Vi glæder utroligt meget over at vi som professionelt sportsbrand kan være med til at sætte fokus på netop disse sygdomme.

Tidligere Borgmester og Team Rynkeby rytter, Jørn Pedersen udtaler:

”Det er en win-win for begge parter, at vi deltager i KIF Koldings spinningarrangement. Vi ønsker at være med til at holde KIF Kolding i toppen af dansk håndbold, og samtidig cykle en masse penge ind. Dertil giver det os muligheden for at sætte øget fokus på børnecancerfonden som 50% af det indsamlede beløb på min cykel går til.

I anledningen af børnelungeløbet d. 31. marts vil KIF Kolding & Team Rynkeby sammen med eleverne på Koldings folkeskoler, løbe penge ind til børnelungefonden.

Vi glæder os utroligt meget over samarbejdet, som kommer en masse mennesker til gavn”.

Direktør for KIF Kolding, Christian Hjermind udtaler om samarbejdet:

”Vi er utroligt stolte af at Team Rynkeby & KIF Kolding kan gå sammen om to så vigtige kampagner. I KIF Kolding kæmper vi for Kolding, og dette er en måde for os at vise det på. Vi er glade for at vi kan sætte fokus og indsamle penge ind til børnecancerfonden og børnelungesygdomme. Vi glæder os til to fantastiske dage sammen med Team Rynkeby – hvor vi sammen med byen først skal cykle og efterfølgende løbe penge ind til bekæmpelse af kræft.”

Ønsker du at bidrage til indsamlingen, kontakt gerne Jørn Pedersen på post@j-pedersen.dk eller Simon Nielsen på sn@kif.dk.

Vi glæder os til to fantastiske dage i sammenholdets tegn.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere