KIF Kolding tager afsked med Tim Winkler


Foto: Photo-Andersen

36-årige Tim Winkler har valgt at søge nye udfordringer, når kontrakten med KIF Kolding udløber til sommer.

Tim har ydet en fantastisk indsats for KIF Kolding i de 2,5 sæson han har været i klubben indtil videre. Hans mangeårige karriere i den bedste danske række, har haft stor betydning for klubben. Specielt i sidste sæson, hvor han har stor ære i klubbens overlevelse.

Tim er en stor personlighed på og uden for banen, og som altid bærer logoet på brystet med stolthed. Dette er en værdi som KIF Kolding værdsætter højt.

Jeg har været utrolig glad for min tid i Kolding. 2,5 år med blandet sportslige resultater, hvor vi både overrasker stort første år og desværre skuffet i sidste sæson. I år håber og tror jeg på, at det kan blive rigtig spændende og jeg glæder mig til at være en del af det. Samtidig bliver det forhåbentligt et rigtig sjovt forår i KIF Kolding. En ting er man dog sikker på i Kolding. Uanset hvordan det går sportsligt, så vil alle de trofaste partnere og tilskuere være der hver gang!! - Jeg har nydt hvert et minut jeg har spillet i Sydbank Arena og det skal I have stort tak for.”

Vi er i KIF Kolding glade for Tims bidrag og ønsker ham intet andet end held og lykke med hans fremtidige planer.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udvikliet af Magio - web med mere