KIF Kolding slutter sæsonen med vigtig pokalkamp


Af Ole Maass

KIF Koldings mandlige ligahold slutter sæsonen 2023-2024 med en vigtig pokalkamp tirsdag aften mod 1. divisionsholdet HC Odense. Kampen spilles i Dalumhallen klokken 19.00.

Og selvom det er en kamp mellem et 1. divisionshold og et ligahold slår KIF-træner Kristian Kristensen fast, at det er en kamp han og hans spillere tager yderst seriøst.

-HC Odense er et fint 1. divisionshold, og i den slags pokalkampe skal man bare slække 10 procent på indsatsen, mens modstanderen lægger 10 procent ekstra på – så kan man sagtens tabe sådan en kamp. Det så vi i sidste sæson, hvor Sønderjyskes ligahold røg ud af pokalturneringen mod Skovbakken fra 1. division – og vi så det i sidste uge, hvor Ribe-Esbjerg røg ud mod Grindsted, som i denne sæson har spillet i 1. division og i næste sæson er i ligaen. Så vi er advaret, understreger Kristian Kristensen.

HC Odense har i deres trup et par store profiler. Holdets venstre back, Jacob Lyck, blev med 176 mål topscorer i 1. division, og højre back Dines Kjeldgaard sluttede som nummer tre på topscorerlisten med 150 mål. Han spiller i næste sæson for TMS Ringsted i ligaen.

-De to spillere kommer vi til at ofre noget ekstra opmærksomhed, og derudover har vi set video fra HC Odenses kampe og kan se, at de veksler mellem forskellige forsvarsformationer, ligesom de også ofte spiller 7 mod 6 i angrebet. Så det er et hold, som bruger forskellige varianter, og et hold vi tager meget seriøst. Vi vil gerne videre i pokalturneringen, og vinder vi denne kamp har vi en 1/8-finale i slutningen af august at se frem til. For os er det et vigtigt mål, siger Kristian Kristensen.

-Samtidig vil vi gerne slutte en udfordrende sæson med en succesoplevelse. Det skal vi gøre ved at levere et stykke professionelt håndværk og en dedikeret indsats, lyder det fra KIF-træneren.

Til pokalkampen må han fortsat se bort fra Erik Toft, som er ude som følge af den fodskade han pådrog sig i den seneste kamp mod Skanderborg AGF.

Tirsdag aften i Dalumhallen kan KIF også se frem til at få solid opbakning fra KIF's fanklub, Den Gyldne Hånd, der som altid vil være på plads for at bakke KIF-drengene op.

Hvis du selv overvejer at tage turen til Dalumhallerne kan du med fordel købe billetten hjemmefra, da billetprisen bliver forøget med 25 kr. ved indgangen.
Billetter kan købes via linket her: https://billet.eventbilletten.dk/event/santander-cup-runde-6-edq6mg?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR323ZEWcn-LcLjmP9iTzBOgqJeapPK2m9Ozv_MQGW9LCPuttUUvAyJvcD4_aem_ATZIeB2-aXOVEBzfhocQiUaCTB4V8fdb1NJOIgBD5yAwxYZYf1Qm0Y0gNLK5BrNjuU_-XKSx6aGzZu79aBykC5bY

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere