KIF Kolding skriver kontrakt med Mathias Hedegaard


Af Morten Ravn

KIF Kolding har skrevet kontrakt med stregspiller Mathias Hedegaard, som kommer til KIF Kolding med øjeblikkelig virkning. Kontrakten er gældende for resten af indeværende sæson.  I sidste sæson spillede Mathias for HC Midtjylland i Herreligaen.

Mathias Hedegaard er 27 år gammel og har med sine 193 centimeter og 107 kilo en stor fysik og er en stor fighter. Samtidigt har han masser af ligaerfaring efter flere sæsoner i Fredericia Håndboldklub samt senest i HC Midtjylland.

Afløseren for Vetle og Jonas Tidemann i samme person”
” I Mathias har vi fundet afløseren for Vetle og Jonas Tidemann i samme person. Vi får en spiller med ligaerfaring, og som kan styrke det defensive med det helt rette mindset. Vi glæder os over at have fundet en 2-vejs spiller, der helt sikkert vil bidrage til vores sportslige målsætning.” udtaler sportsdirektør Lars Christiansen.

”Stolt over at komme til en stor klub som KIF Kolding”
”Da KIF Kolding kontaktede mig, blev jeg først og fremmest stolt over at kunne komme til så stor en klub som KIF Kolding. Jeg glæder mig helt sindssygt til at komme i gang og bidrage med det, jeg kan til holdet.” siger Mathias Hedegaard.

Mathias kan få sin debut for KIF Kolding på lørdag, når vi tager imod GOG hjemme i Sydbank Arena klokken 16:10.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere