KIF Kolding skriver kontrakt med Martin Risom


KIF Kolding har skrevet en 3-årig kontrakt med højre backen Martin Risom, der skifter fra TMS Ringsted sommeren 2023.

Martin er 29 år gammel og scorede i sidste sæson 167 mål og lavede 78 assists på 28 kampe i HTH Herreligaen.

Cheftræner Kristian Kristensen ser frem til at arbejde med Martin.
-"Det er glædeligt, at Martin har valgt at fortsætte sin karriere i KIF Kolding. Martin er en dygtig, målrettet tovejs spiller, der har vist sit høje top niveau inden han blev skadet. Dermed står vi godt rustet på denne position hvor Oliver Norlyk ligeledes har meldt sin ankomst", udtaler Kristian Kristensen

Martin udtaler selv om skiftet:
”Jeg er utrolig glad og stolt over at det lykkedes at lave en aftale med KIF Kolding. Efter 5 år på Sjælland føles det, som det helt rigtige valg at vende tilbage til Jylland.

Jeg ser meget frem til at komme tilbage på håndboldbanen, og jeg er top motiveret for at genfinde mit niveau igen.

Jeg glæder mig til den udfordring, det bliver at spille i en top klub som Kolding. Der er helt sikkert et andet pres og nogle andre forventninger end dem jeg hidtil har været vant til at spille under. Jeg håber, at jeg kan være med til at bidrage til flere sejre, og bevise at KIF Kolding har gjort det rigtige valg ved at sige ja til mig. Uanset hvilken rolle trænerteamet har tiltænkt, så er jeg klar til at give den gas og kæmpe for Kolding.”

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere