KIF Kolding skriver kontrakt med Mads-Peter Lønborg


Pressemeddelelse KIF Håndbold Elite A/S

Kolding 6. juli 2022

KIF Kolding har skrevet en 2-årig kontrakt med højre backen Mads-Peter Lønborg, der får Sydbank Arena som hjemmebane fra sommeren 2022.

”M.P.” er 26 år gammel og spillede en flot sæson for Skive fH i sidste sæson, med over 100 mål. Han er en fighter i begge ender, som klubben kan nyde godt af.

Cheftræner Kristian Kristensen er glad for tilgangen af den nye venstrehåndet.

-Det er glædeligt, at vi er nået til enighed med Mads-Peter, der skal fungere med rutinerede Jesper Meinby på højre back positionen samt gardere på højre fløj med Viktor Nevers. Dermed står vi med gode kompetencer, ikke mindst defensivt og i omstillingsspillet. Der er ingen tvivl om, at farten i spillet får et nøk op qua de nye igangsætnings regler, hvilket åbner muligheder med Mads-Peters fart”, udtaler KK

Mads-Peter glæder sig til sin nye rolle:
”Kolding har hentet nogle gode spillere til den kommende sæson og den igangværende udvikling klubben gennemgår, er rigtig spændende. Det er en traditionsrig klub, som gerne vil være med i den sjove ende af tabellen igen og det vil jeg selvfølgelig gerne bidrage til.”

”Jeg ser min rolle som en hybrid, primært som back, men også kunne spille fløj hvis nødvendigt. Jeg vil gerne ind og deltage, tage ansvar og være med til at afgøre tingene”, fortsætter MP.

Med venlig hilsen

KIF Kolding Elite A/S

#vikæmperforkolding

#dengodekoldinghistorie

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere