KIF Kolding skriver kontrakt med lokalt fløj-talent


Af Morten Ravn

KIF Kolding har indgået en 1-årig aftale med den unge højrefløj Sebastian Bertelsen fra egne rækker. 20-årige Sebastian Bertelsen fik allerede sin debut for KIF Kolding tilbage i 2022 som 18-årig, og nu har det unge fløjtalent altså underskrevet sin første professionelle kontrakt med klubben.

Sebastian Bertelsen fik sin håndboldopdragelse i KIF Håndbold og har sidenhen været en del af KIF Håndbold Akademi, hvor han som ungt talent fik sin ligadebut for KIF Kolding mod SønderjyskE i foråret 2022. Med Bertelsens underskrift er højrefløjen til den kommende sæson på plads, hvor han skal supplere Viktor Nevers på pladsen som højre fløj.

 ”Glæder os over aftalen”
"Vi glæder os over aftalen med den unge Sebastian Bertelsen fra egne rækker. Han har kort snust til ligaen og får nu muligheden for at bakke Viktor Nevers op på højre fløj det kommende år," udtaler sportschef Lars Christiansen.

”En stor drøm for mig”
"Jeg er selvfølgelig superglad for at skrive under på min første professionelle kontrakt med KIF Kolding. Det er min barndomsklub og en klub, hvor jeg bruger rigtig meget af min tid. Samtidig har det været en stor drøm for mig at blive en del af ligatruppen," siger Sebastian Bertelsen.

Sebastian Bertelsen har foreløbigt spillet 4 kampe og scoret 7 mål for KIF Kolding og vil i den kommende sæson spille i trøjenummer 27.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere